Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Starul român”. Turcii au vorbit despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray

”Starul român”. Turcii au vorbit despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Manea, fundaşul dreapta al celor de la CFR Cluj, a intrat în ultimele şase luni de contract şi va putea negocia cu orice club la vară în vederea unui eventual transfer.

Galatasaray a pus ochii pe Manea. Ce scrie presa din Turcia 

Formaţia din Gruia şi-ar putea pierde unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimii ani.

Fundaşul dreapta Cristi Manea (26 de ani) ar putea fi face obiectul unui transfer-bombă de la CFR Cluj la Galatasaray. Vestea circulă deja în Turcia, iar presa de acolo l-au numit pe Cristi Manea ”starul român” şi au dezvăluit că transferul ar fi unul destul de surprinzător. 

”Cristian Manea se mută la Galatasaray! Gruparea Cim-Bom îl vrea pe starul român. 

Eforturile continuă la Galatasaray, care îşi continuă drumul de căutare a unui fundaş dreapta. După plecările lui Angelino şi Sacha Boey, galben-roşii au acordat prioritate căutării unui fundaş şi au găsit un nume surpriză. Cimbom vrea să-l transfere pe fundaşul român care evoluează la CFR Cluj în acest moment”, notează sursa citată. 

Transferul lui Cristi Manea ar putea reprezenta o afacere excelentă pentru Galatasaray, având în vedere că fundaşul în vârstă de 26 de ani se află în ultimele 6 luni de contract, nu a semnat încă prelungirea înţelegerii cu CFR, iar preţul său este unul redus.

Manea a bifat numai 11 meciuri în acest sezon, din cauza unei accidentări pe care a suferit-o la genunchi. Fundaşul şi-a revenit şi a jucat în ambele meciuri ale ardelenilor din acest an.

Afla mai multe despre: cristi maneagalatasaraycfr cluj 

viewscnt
Articole similare