Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starurile din Premier League au încălcat regulile de distanţare. Probleme pentru jucătorii de la Tottenham şi de la West Ham

Starurile din Premier League au încălcat regulile de distanţare. Probleme pentru jucătorii de la Tottenham şi de la West Hamgalerie foto
Comentarii

Oamenii din conducerea lui Tottenham i-au criticat pe Reguilon, Lamela şi Lo Celso, după ce fotbaliştii au fost infectaţi cu COVID-19 la o petrecere de Crăciun la care au participat.

Sergio Reguilon, Erick Lamela şi Lo Celso s-au pozat de Crăciun alături de familiile lor. Fotbaliştii au petrecut într-un număr mult mai mare decât limita permisă de autorităţi, în urma reglementărilor impuse de statul englez cu privire la situaţia Covid-19.

Jucătorii lui Spurs au fost pe 25 decembrie alături de familiile lor, dar şi de Manuel Lanzini, jucătorul celor de la West Ham United.

Conducerea clubului Tottenham i-au criticat pe cei 3 fotbalişti şi au fost dezamăgiţi de lucrul făcut de jucători.

"Suntem extrem de dezamăgiţi şi condamnăm cu tărie această imagine care îi arată pe unii dintre jucătorii noştri împreună cu familia şi prietenii împreună de Crăciun, mai ales că ştim sacrificiile făcute de toată lumea din ţară pentru a rămâne în siguranţă în perioada festivă.", au spus cei de la Tottenham.

"Regulile sunt clare, nu există excepţii şi le reamintim în mod regulat tuturor jucătorilor şi personalului nostru cele mai recente protocoale şi responsabilităţile lor de a adera şi de a da un exemplu. Problema va fi tratată intern.", au mai adăugat aceştia.

Ca pedeapsă primită din partea clubului, Reguilon a fost pus pe banca pentru meciul cu Leeds. De altfel, Lo Celso şi Lamela au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.

Şi cei de la West Ham au luat măsuri împotriva comportamentului lui Manuel Lanzini, iar un purtător de cuvânt al clubului a declarat acest lucru.

"Clubul a stabilit cele mai înalte standarde posibile prin protocoalele şi măsurile sale referitoare la COVID-19, aşa că suntem dezamăgiţi să aflăm despre acţiunile lui Manuel Lanzini", a declarat purtătorul de cuvânt al celor de la West Ham.

Cei patru fotbalişti riscă şi o amendă din partea statului care variază între 200 de lire şi 6400 de lire.

 

Afla mai multe despre: reguilon lo celso erik lamela spurs tottenham west ham premier league 

viewscnt
Articole similare