Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Staţi liniştiţi că oricum nu îşi primeşte banii” Ronaldo Deaconu a răbufnit când a auzit ce se vorbeşte pe la Mediaş EXCLUSIV

”Staţi liniştiţi că oricum nu îşi primeşte banii” Ronaldo Deaconu a răbufnit când a auzit ce se vorbeşte pe la Mediaş EXCLUSIV

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Veştile rele venite dinspre Gaz Metan au repercusiuni şi asupra clasamentului Ligii 1. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a hotărât depunctarea echipei după neachitarea datoriilor faţă de Ronaldo Deaconu.

”Staţi liniştiţi că oricum nu îşi primeşte banii” Ronaldo Deaconu a răbufnit când a auzit ce se vorbeşte pe la Mediaş 

Datoriile i-au adus clubului din Mediaş o penalizare de două puncte în ierarhia Ligii 1. 

Situaţia clubului Gaz Metan este din ce în ce mai dificilă. Din cauza problemelor financiare, antrenamentul de luni dimineaţă al medieşenilor a fost susţinut cu doar zece fotbalişti.

Ronaldo Deaconu îşi aşteaptă banii restanţi şi este deranjat de vorbele care vin de la Mediaş.

”Nu m-a contactat nimeni din partea clubului, chiar ieri li s-a spus, măi baieţi staţi liniştiţi că oricum Ronie nu îşi primeşte banii. I-au asigurat pe colegii mei că nu îmi voi primi eu pe munca mea, banii pe care i-am strâns la Mediaş. Se doreşte intrarea în faliment a echipei. Din 700 de mii de euro intraţi din drepturile TV şi din primărie în 29 decembrie nu s-au plătit sumele restante”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru telekomsport.ro. 

Deaconu a plecat de la Gaz Metan în această iarnă, din postura de jucător liber de contract. Mijlocaşul a semnat cu o echipă din China, dar nu i-a dezvăluit numele.

  • 59 de meciuri a jucat Ronaldo Deaconu pentru Gaz Metan Mediaş.
 

Afla mai multe despre: ronaldo deaconugaz metan 

viewscnt
Articole similare