Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Statistică Liga 1 | FCSB a folosit cei mai mulţi jucători în acest sezon. Echipa lui Gigi Becali mizează puţin pe jucătorii străini

Statistică Liga 1 | FCSB a folosit cei mai mulţi jucători în acest sezon. Echipa lui Gigi Becali mizează puţin pe jucătorii străinigalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB este formaţia din Liga 1 care a folosit cei mai mulţi jucători pe parcursul acestui sezon.

Nu mai puţin de 38 de jucători diferiţi au îmbrăcat tricoul formaţiei FCSB în actuala stagiune a Ligii 1. Este cea mai mare cifră a unui club din prima ligă, conform site-ului transfermarkt.com.

Politehnica Iaşi are tot 38 de fotbalişti diferiţi folosiţi în actuala stagiune, dar sub comanda a doi antrenori diferiţi. FCSB a avut trei antrenori în acest sezon: Bogdan Andone, Vergil Andronache şi Bogdan Argeş Vintilă. 18 dintre cei 38 de jucători folosiţi de FCSB sunt achiziţionaţi înainte de startul sezonului, sau, după caz, promovaţi de la echipa secundă.

Formaţia cu cei mai puţini jucători folosiţi în actuala stagiune este Gaz Metan Mediaş, care a mizat pe 26 de fotbalisti, toţi sub comanda lui Edward Iordănescu. Dinamo a mizat pe 31 de fotbalişti, iar Universitatea Craiova pe 33. Campioana României, CFR Cluj, a folosit 36 de jucători diferiţi, în special datorită sistemului de rotaţie implementat de Dan Petrescu, antrenor care a alternat meciurile din campionat cu cele din Europa.

FC Botoşani, echipa care a folosit cei mai mulţi fotbalişti străini

Lider la capitolul fotbalişti străini utilizaţi în acest sezon este clubul FC Botoşani, care a mizat pe 18 astfel de jucători. FC Voluntari, Poli Iaşi şi CFR Cluj completează primele patru locuri. La egalitate cu CFR se află Sepsi Sf. Gheorghe, care a folosit 16 jucători străini.

FFCSB este una dintre echipele care a mizat cel mai puţin pe fotbalişti de altă naţionalitate: 9. Este devansată la acest capitol doar de Viitorul Constanţa (care a folosit 8 jucători străini) şi de Chindia Târgovişte. Nou promovata are cei mai puţini străini din Liga 1 folosiţi în acest sezon, doar 6. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare