Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Statistica pe care Jose Mourinho o detestă! Erorile individuale au terminat-o pe Tottenham în acest sezon

Statistica pe care Jose Mourinho o detestă! Erorile individuale au terminat-o pe Tottenham în acest sezongalerie foto

Premier League

Comentarii

Mourinho i-a pierdut pe Kane şi Son pentru restul sezonului, iar problemele sale nu se termină aici.

În actuala stagiune, Jose Mourinho a mărturisit că nu se mai gândeşte la o anumită performanţă. Portughezul a preluat-o pe Tottenham Hotspur pe parcursul sezonului, iar lucrurile s-au îmbunătăţit. Dar nu totul este aşa cum îşi doreşte tehnicianul lusitan, unul dintre cei mai decoraţi din fotbalul mondial în ultimii 20 de ani.

Tottenham sub Mourinho: erorile individuale sunt călcâiul lui Achile

Gruparea britanică este catastrofală la câteva capitole. Conform presei britanice, ceva complet atipic pentru o echipă antrenata de portughez s-a întâmplat la Tottenham.

Nu mai puţin de 74% din golurile încasate de gruparea londoneză au venit ca urmare a unor erori individuale sau a unor faze fixe. Toate sub comanda lui Mourinho, un tehnician care analizează la limită fiecare detaliu defensiv al echipelor sale. Semn că portughezul are nevoie de serioase îmbunătăţiri de lot, mai ales in compartimentul defensiv.

Jose Mourinho are deja 23 de meciuri oficiale pe banca tehnică a lui Spurs. In 23 de meciuri, Tottenham a incasat 33 de goluri, iar 74% dintre ele au venit ca urmare a erorilor de mai sus. Paradoxal, Spurs are o medie de aproape două goluri macate pe meci, ba chiar de aproape trei goluri pe meci în partidele în care i-a avut în teren pe Kane şi Son. 8 înfrângeri are până acum portughezul la cârma noii sale formaţii şi 11 victorii.

În ultimele trei jocuri, Tottenham a pierdut. În Liga Campionilor, Spurs a cedat 0-1 cu Leipzig, iar în campionat a legat două înfrângeri, 1-2 cu Chelsea şi 2-3 cu Wolverhamtpon.

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham,  

viewscnt
Articole similare