Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua, coşmarul lui Denis Alibec! Mama atacantului, cu lacrimi în ochi: "A vrut să se lase de fotbal. Căzuse total"

Steaua, coşmarul lui Denis Alibec! Mama atacantului, cu lacrimi în ochi: "A vrut să se lase de fotbal. Căzuse total"
Comentarii

Denis Alibec a trecut prin momente grele când a fost legitimant la Steaua.

Mama lui Denis Alibec, cu lacrimi în ochi: "A vrut să se lase de fotbal când era la Steaua! Căzuse total"

Lui Alibec nu i-a priit deloc perioada petrecută la Steaua, ba mai mult, mama atacantului, Emilia Stroe, spune că nu a fost simplă nici experienţa de la seniorii FCSB-ului a fiului său (2017-2018).

  • Denis Alibec a fost în 2006 la grupele de juniori de la Steaua. Experienţa a fost una nereuşită, iar actualul atacant al naţionalei României a vrut să se lase de fotbal. 

"Cel mai greu moment a fost prima oară la Steaua. A venit foarte dezamăgit şi a zis că el nu mai joacă fotbal. Nu voia să mai meargă. A fost o perioadă grea. Era visul lui şi era căzut total. L-am lăsat uşor, uşor şi apoi şi-a revenit pentru că iubeşte prea mult fotbalul.

Eu nu l-am crezut niciodată că nu va mai face fotbal, doar că i-a trebuit timp ca să treacă peste ce s-a întâmplat la Steaua. Un mare aport l-a avut şi domnul Fane Petcu, care era antrenor la grupa lui de vârstă la Farul şi l-a luat la Farul. De acolo lucrurile au decurs ok.

Probleme a tot avut în carieră. Al doilea moment Steaua/FCSB a fost greu, la fel, dar el este puternic.

El se remontează singur. Cade la început, dar noi, familia, l-am ajutat şi sprijinit întotdeauna. Dacă el ar fi fost slab, nu îl puteam ridica. El e foarte puternic, însă are nevoie de puţin timp pentru a pune lucrurile pe făgaşul normal", a povestit Emilia Stroe, pentru PRO TV şi Sport.ro.

  •  800.000 de euro este cota lui Alibec potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

Afla mai multe despre: denis alibecsteauamama alibec 

viewscnt
Articole similare