Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Steaua lui David". Ce cadou surprinzător a primit David Popovici din partea liceului în care învaţă

"Steaua lui David". Ce cadou surprinzător a primit David Popovici din partea liceului în care învaţăgalerie foto

Sporturi

Comentarii

David Popovici s-a întors în ţară după performanţele de la Campionatul Mondial de nataţie din Budapesta, iar directorea şi profesorii liceului unde învaţă i-au pregătit şi ei o surpriză.

David Popivici începe clasa a 12-a, în toamnă, la Colegiul Naţional Bilingv “George Coşbuc”, din Bucureşti. Directoarea liceului a decis să-i pregătească un cadou special celui mai cunoscut elev din cadrul instituţiei pe care o conduce şi i-a cumpărat acestuia o stea.

"Steaua lui David" a fost deja înregistrată prin intermediul unui site specializat, iar directoarea Raluca Ivănuş i-a mai făcut o surpriză sportivului. Din toamnă, sala de sport a Colegiului Naţional Bilingv “George Coşbuc” se va numi chiar David Popovici.

David Popovici a revenit în ţară, duminică seară, după performanţa istorică de la Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta, competiţie la care a obţinut două medalii de aur.

Alături de Popovici a revenit şi Robert Glinţă.

Sportivii au fost întâmpinaţi la scara avionului, înainte de ceremonia de la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, de ministrul Sportului, Eduard Novak, de preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi de preşedintele federaţiei, Camelia Potec.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a trimis buchete de flori în culorile tricolorului lui David Popovici si mamei sale, precum şi întregii echipe de nataţie.

Popovici a obţinut aurul mondial la 100 m liber şi la 200 m liber. Glinţă a concurat la Budapesta în probele de 100 m spate – locul 8 şi 50 m spate – locul cinci.

Luni, David Popovici a fost decorat de Klaus Iohannis cu cea mai înaltă distincţie a statului român, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare