Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Steaua nu va avea drept de promovare. 99,9% aşa va fi”. Demersul ”roş-albaştrilor”, unul de faţadă? | EXCLUSIV

”Steaua nu va avea drept de promovare. 99,9% aşa va fi”. Demersul ”roş-albaştrilor”, unul de faţadă? | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a depus dosarul pentru obţinerea licenţei de participare în Superligă, în cazul unei promovări, chiar dacă Federaţia Română de Fotbal i-a anunţat în numeroase rânduri că nu au acest drept din cauza formei de organizare a clubului.

Conducătorii celor de la Steaua Bucureşti speră, totuşi, într-o decizie-minune, care să le permită promovarea în Superligă, în pofida tuturor atenţionărilor primite.

CSA a depus dosarul pentru obţinerea licenţei de participare în Superligă, însă şansele sunt minime să aibă câştig de cauză. 

Bogdan Cosmescu nu înţelege demersurile Stelei: ”De se duc iar la TAS? S-a schimbat completul de judecată?”

Ca şi anul trecut, cel mai probabil, Steaua va merge din nou la TAS, împotriva celor de la FRF, pentru a-şi câştiga dreptul de a juca în prima ligă a României.

Invitat în studiourile Orange Sport, comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu este de părere că rezultatul de la TAS va fi identic cu cel de anul trecut.

În aceste condiţii, nu înţelege exact demersul conducătorilor Stelei, când datele problemei sunt aceleaşi: clubul a rămas departamental, iar regulamentul a rămas neschimbat.

”(moderator: Steaua este scoasă din calculele promovării) Stai să vedem, să vină decizia. 99,9% aşa va fi, că nu vor avea dreptul de promovare. Decizia de licenţiere. Am înţeles că au depus dosarul.

Nu au fost şi anul trecut la TAS? De ce s-au mai dus şi acum? S-a schimbat completul de judecată la TAS sau cum?”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescutascsa steaua 

viewscnt
Articole similare