Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Steaua" poate să mai aştepte. Cum au primit Dică şi jucătorii vestea că Becali a pierdut procesul cu CSA pentru numele echipei

"Steaua" poate să mai aştepte. Cum au primit Dică şi jucătorii vestea că Becali a pierdut procesul cu CSA pentru numele echipei

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a pierdut un nou proces cu MApN, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justişie a hotărît definitiv şi irevocabil că afaceristul nu poate folosi numele Steaua pentru echipa sa.

Informaţia nu a fost încă "procesată" de staff-ul tehnic şi jucători, spune Nicolae Dică. Acesta a dezvăluit că în vestiarul echipei nu s-a discutat deloc despre acest aspect şi toată lumea e concentrată doar pe ultimele trei etape din Liga 1, în urma cărora roş-albaştrii pot câştiga titlul în România.

Întrebat ce se va întâmpla însă dacă Becali va pierde şi procesul în urma căruia ar putea fi obligat să plătească despăgubiri de peste 37 de milioane de euro, ca urmare a folosirii ilegale a mărcii Steaua, Dică a precizat că nu crede că falimentul clubului FCSB poate fi o opţiune şi că, foarte probabil, Gigi Becali nu va plăti suma cerută.

"Deocamdată nu am vorbit despre acest lucru, nu s-a întâmplat nimic în cadrul echipei. Noi suntem focusaţi pe aceste trei jocuri şi ne concentrăm pe asta.

Nu cred (n.r. că FCSB ar intra în faliment) Probabil nu le va da acel prejudiciu. Nu vreau să comentez mai mult, vom vedea la acel moment"
, a declarat Dică în conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dicafcsbsteauaproces 

viewscnt
Articole similare