Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua se pregăteşte de Liga 2! Câteva sute de suporteri au venit să încurajeze jucătorii la prima rundă a barajului de promovare

Steaua se pregăteşte de Liga 2! Câteva sute de suporteri au venit să încurajeze jucătorii la prima rundă a barajului de promovare

Fotbal intern

Comentarii

Sâmbătă dimineaţa, de la 11:30, Mostiştea Ulmu a primit vizita Stelei în turul primei runde a barajului pentru promovare în Liga 2. Gruparea ”roş-albastră” a avut parte de o susţinere impresionantă, câteva sute de fani venind să îşi încurajeze favoriţii, din afara stadionului.

Steaua Bucureşti îşi continuă drumul spre Liga 1. După promovarea obţinută stagiunea trecută, după trei sezoane petrecute în Liga 4, gruparea din Ghencea are şansa unei a doua accederi cosecutive. După dubla cu Ulmu, dacă se impune, Steaua va juca împotriva câştigătoarei dintre CS Afumaţi şi FCSB 2 pentru un loc în Liga 2.

Steaua se pregăteşte de Liga 2!

La turul confruntării cu Mostiştea, disputat la Bucureşti din pricina lipsei altor opţiuni, câteva sute de fani stelişti s-au prezentat, pentru a susţine echipa. Suporterii ”roş-albaştrilor” s-au amplasat în afara terenului, în spatele unui gard lateral şi au încins atmosfera. Deşi specatorilor nu le este încă permis din nou pe arene, galeria Stelei a vrut să îşi ofere susţinerea pentru echipă şi să îi împingă pe jucători mai aproape de divizia secundă.

Suporterii au avut rapid ceva de sărbătorit, după ce clubul armatei a deschis scorul în minutul 10, graţie unui autogol ghinionist al Mostiştei.

VIDEO | LIVE Mostiştea Ulmu - Steaua

Afla mai multe despre: liga 3baraj promovare liga 3fanii pe stadionsteauacsa steauagaleire steauasteaua mostiştea ulmu 

viewscnt
Articole similare