Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu i-a enervat la culme pe cei de la Lazio! S-a făcut nevăzut la evenimentul organizat de club: ”Sunt oameni care au uitat şi spiritul grupului”

Ştefan Radu i-a enervat la culme pe cei de la Lazio! S-a făcut nevăzut la evenimentul organizat de club: ”Sunt oameni care au uitat şi spiritul grupului”

Serie A

Comentarii

Lazio s-a reunit cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Clubul a organizat o masă la un restaurant renumit din Italia. Nimic nu avea să anticipeze scandalul care a urmat după această simplă reunire!

Ştefan Radu i-a enervat pe cei de la Lazio! S-a făcut nevăzut la evenimentul organizat de club: ”Sunt oameni care au uitat şi spiritul grupului”

Lazio a continuat tradiţia. S-a reunit înainte de pauza de Crăciun la un restaurant renumit din Italia. A fost pregătită o masă bogată pentru echipa patronată de Claudio Lotito. 

Preşedintele clubului şi-a pregătit şi un amplu discurs. Nu toţi insă au fost impresionaţi de eforturile patronului din Serie A! 7 jucători, în frunte cu Ştefan Radu, au părăsit evenimentul organizat de Lazio, chiar înainte de discursul final al preşedintelui Lotito. 

Gest care l-a scos din sărite pe italian! Nu s-a putut abţine şi i-a mustrat pe ce vinovaţi chiar în timpul evenimentului... de faţă cu toţi cei prezenţi. 

Cei 7 jucători care au părăsit evenimentul sunt Ştefan Radu, Sergej Milinkovic-Savic, Toma Basic, Dimitrije Kamenovic, Felipe Anderson, Adam Marusic e Denis Vavro.

”Sunt oameni care au uitat şi spiritul grupului. Văd că mulţi nu înţeleg sacrificiile care se fac. Munca fiecăruia trebuie respectată: sunt oameni care trăiesc pentru voi, aţi văzut-o. Existaţi pentru că cineva vă face vizibili.

Trebuie să ai capacitatea de a înţelege ce facem, de a te opri şi de a te intreba „mă comport bine în respectul şi interesele tuturor sau doar în cele personale?”. Am văzut că unii au plecat, după părerea dumneavoastră este o calitate demnă de relevanţă sau o lipsă de respect?”, a tunat Lotito, vizibil deranjat de gestul lui Ştefan Radu&Co. 

Lotito nu a fost singurul deranjat de atitudinea celor şapte jucători. Directorul sportiv a lui Lazio, Igli Tare şi antrenorul Maurizio Sarri au avut şi ceva de spus despre episod chiar în timpul evenimentului. 

Presa din Italia scrie că jucătorii au regretat gestul şi au trimis scuzele de rigoare. De asemenea, presa din Peninsulă anunţă că nu vor fi sancţiuni suplimentare, semn că Lotito i-a iertat pe cei 7!

Ştefan Radu, record după record la Lazio! A ajuns la 415 prezenţe

Ştefan Radu a părăsit-o pe Dinamo iniţial în ianuarie 2008, pentru a semna cu Lazio, sub formă de împrumut. Italienii au fost impresionaţi de ce au văzut, astfel că fundaşul român a semnat definitiv cu clubul roman şase luni mai târziu, înainte de a devenit jucătorul cu cele mai multe apariţii din istoria clubului, cu 412. Recordul anterior era de 401.

Acum, Radu are 415 prezenţe în tricoul lui Lazio! Un record formidabil pentru internaţionalul român. 

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Radu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Lazio este pe locul 8 in Serie A, cu 28 de puncte. Liderul clasamentului este Inter cu 43 de puncte. Podiumul este completat de AC Milan, 39 de puncte şi de Atalanta, 37. 

VIDEO | Inter a demolat-o pe Salernitana, Lazio s-a impus cu Genoa! Rezumatele de vineri

Afla mai multe despre: ştefan radulazioclaudio lotito 

viewscnt
Articole similare