Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu şi-a decis viitorul. Presa din Italia a anunţat unde va evolua fundaşul român din sezonul următor

Ştefan Radu şi-a decis viitorul. Presa din Italia a anunţat unde va evolua fundaşul român din sezonul următor

Serie A

Comentarii

Presa italiană scrie, marţi, că fundaşul Ştefan Radu a ajuns la un acord cu conducerea clubului Lazio pentru prelungirea contractului său.

Fotbalistul s-a înţeles cu conducerea clubului lazial asupra extinderii angajamentului cu încă un sezon. Actuala înţelegere a jucătorului român expiră la finalul stagiunii în curs.
 
Apărătorul român este la Roma din ianuarie 2008, fiind mai întâi împrumutat de Lazio de la Dinamo, apoi transferat definitiv pentru 4,75 de milioane de euro.

Ştefan Radu, legenda lui Lazio, şi-a decis viitorul 

Ştefan Radu, supranumit "Il Boss", este jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei Lazio din istoria clubului, 418. În această perioadă a marcat de opt ori şi a pasat decisiv de 21 de ori.
 
Titular incontestabil până la finalul sezonului trecut, când echipa era antrenată de Simone Inzaghi, Radu a prins mult mai rar echipa în acest sezon, din momentul în care Maurizio Sarri a ajuns la cârma fornaţiei din capitala Italiei.

Prin urmare, ajuns la 35 de ani, fundaşul central român a bifat doar şase prezenţe pentru gruparea capitolină, toate în Serie A.

Alături de gruparea capitolină, Ştefan Radu a cucerit trei Cupe şi trei Supercupe ale Italiei.

Afla mai multe despre: stefan radulazio 

viewscnt
Articole similare