Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Târnovanu, considerat perfect pentru o formaţie din Liga Campionilor. ”Înalt, puternic, agil şi cu reflexe superbe”

Ştefan Târnovanu, considerat perfect pentru o formaţie din Liga Campionilor. ”Înalt, puternic, agil şi cu reflexe superbe”

Fotbal

Comentarii

Polonezul Jacek Kulig, recunoscut drept unul dintre cei mai apreciaţi căutători de tinere talente din lumea fotbalului, l-a remarcat pe Ştefan Târnovanu după prestaţiile sale de la EURO U21.

Jacek Kulig deţine o bază de date uriaşă cu cei mai interesanţi tineri jucători din lume, iar toate informaţiile adunate sunt împărtăşite alături pe blogul său, dar şi pe reţelele sociale, unde are sute de mii de urmăritor.

  • Doar pe Twitter, Jacek Kulig este urmărit de peste 250.000 de persoane.

Jacek Kulig, despre Ştefan Târnovanu: ”Înalt, puternic, agil şi cu reflexe superbe”

Jacek Kulig a fost extrem de impresionat de intervenţiile pe care Ştefan Târnovanu le-a făcut la EURO U21, chiar dacă naţionala României nu a strălucit mai deloc.

Ştefan Târnovanu - câteva salvări fantastice la EURO U21. Cel mai bun jucător al României de departe. Înalt, puternic, agil şi cu reflexe superbe. Un tânăr portar foarte interesant”, a declarat Kulig.

Jacek l-ar vedea pe Ştefan Târnovanu ca fiind perfect pentru campioana Poloniei, Rakow Czestochowa, în condiţiile în care portarul titular, Vladan Kovacevic, ar urma să plece la Bayer Leverkusen, în schimbul a şapte milioane de euro.

 

”Intervenţiile de la EURO U21 mi-au atras cu adevărat atenţia. Am urmărit câteva dintre salvările sale la FCSB şi da, are un potenţial interesant.

Vladan Kovacevic pleacă de la Rakow. Deci, poate un alt român în Ekstraklasa?”, a completat polonezul stabilit în Belgia.

 

 

Afla mai multe despre: rakowvladan kovacevicstefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare