Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Târnovanu, sfătuit să nu îşi ia zborul de la FCSB: ”La ora asta nu poate! Mai are nevoie de experienţă” | EXCLUSIV

Ştefan Târnovanu, sfătuit să nu îşi ia zborul de la FCSB: ”La ora asta nu poate! Mai are nevoie de experienţă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ştefan Târnovanu (22 de ani) a fost cel mai bun jucător de la FCSB în meciul câştigat cu Universitatea Craiova, 2-1.

Ştefan Târnovanu, sfătuit să nu îşi ia zborul de la FCSB: ”La ora asta nu poate” | EXCLUSIV

Portarul Ştefan Târnovanu (22 de ani) a fost desemnat omul meciului Universitatea Craiova – FCSB, scor 1-2, în etapa a şasea din play-off-ul SuperLigii.

Ştefan Târnovanu a avut mai multe intervenţii excelente, mai ales în faţa lui Andrei Ivan.

Deşi are parte de un nou sezon bun, Helmuth Duckadam consideră că portarul ar mai trebui să rămână la FCSB până mai capătă experienţă sau maturitate. 

”I-a crescut cota, nu ştiu dacă de transfer pentru că portari sunt puţini care au reuşit să facă un salt spre echipele mari. Un portar tânăr, talentat, cu mare viitor, totul depinde de el.

La ora asta nu poate să plece, părerea mea e că ar trebui să mai stea cel puţin un an la FCSB. Să prindă postul de titular şi să fie permanent la naţională şi cu siguranţă într-un an doi să aibă şi o experienţă şi o maturitate ca vârstă, atunci s-ar putea să prindă o echipă bună”, a declarat Duckadam pentru Orange Sport. 

Ştefan Târnovanu are o singură selecţie pentru “tricolori”, Moldova – România 0-5, pe 20 noiembrie 2022.  La ultima acţiune a „tricolorilor”, a făcut parte din lotul României U21, Edi Iordănescu mizând pe Ionuţ Radu, Florin Niţă şi Horaiu Moldovan.

Evoluţiile sigure l-au ajutat să aibă şi o cotă de piaţă atractivă pentru un portar român în vârstă de 22 de ani. 

În urmă cu patru ani, Târnovanu evolua la Ştiinţa Miroslava şi valora doar 75.000 de euro. Acum, acesta are cotă de 1.500.000 euro!

Situaţie inedită între rivale! După victoria controversată din derby, Rapid o poate ajuta pe FCSB să ia titlul: ”Asta ar fi culmea, ar fi tare de tot” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fcsbstefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare