Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip, după ce a primit ”galben” în loc de penalty: ”I-am spus să fie atent”. Observaţia făcută de ”şeptarul” dinamovist după remiza cu Sepsi

Steliano Filip, după ce a primit ”galben” în loc de penalty: ”I-am spus să fie atent”. Observaţia făcută de ”şeptarul” dinamovist după remiza cu Sepsi

Fotbal intern

Comentarii

Steliano Filip a comentat partida în care Dinamo a remizat cu Sepsi, scor 0-0, în etapa a doua din play-out.

A fost primul punct obţinut de gruparea pregătită de Dusan Uhrin în acest play-out.

Steliano Filip, după ce a primit ”galben” în loc de penalty. Obervaţia făcută de ”şeptarul” dinamovist după remiza cu Sepsi

În minutul cinci a avut loc o fază controversată în careul covăsnenilor, una în care au fost implicaţi dinamovistul Steliano Filip şi portarul Roland Niczuly.

Arbitrul Iulian Dima i-a arătat cartonaşul galben jucătorului de la Dinamo pentru simulare şi nu penalty, aşa cum ar fi dorit Filip.

La capătul partidei, Steliano Filip a analizat prestaţia echipei sale, dar a comentat şi faza cu pricina.

”Important este că nu am luat gol. E un lucru îmbucurător. Sper să reuşim să şi marcăm, să adunam puncte pentru că avem nevoie mare. 

(n.r. despre faza penalty-ului) Nu comentez. Dacă nu a dat, nu a fost. Am simţit ceva, dar dacă arbitrul a decis aşa, asta e. 

Având galben şi fiind un jucător care cam primeşte, i-am spus să fie atent că eu o să încerc să fiu cât mai la limita regulamentului. Statistica o cam spune.

Nu am reuşit niciodată să facem un prim 11 şi să jucăm două-trei meciuri la fel. Sper că cu această pauză să ne revenim cu toţii şi să fie o pauză de bun augur şi să începem să câştigăm. 

Dacă astăzi Mister a avut nevoie ca mijlocaş am jucat acolo. Mă bucur că am jucat un meci întreg. Mă bucur că sunt sănătos şi îmi doresc să salvăm Dinamo, iar din vară vedem. Eu unul nu am emoţii că ştiu ce lot avem”, a declarat Steliano Filip, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: steliano filipdinamo 

viewscnt
Articole similare