Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip, mesaj de rămas bun! Şi-a luat la revedere de la suporterii lui Dinamo: ”Am renunţat la bani. Urmează o nouă etapă pentru mine”

Steliano Filip, mesaj de rămas bun! Şi-a luat la revedere de la suporterii lui Dinamo: ”Am renunţat la bani. Urmează o nouă etapă pentru mine”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo nu a reuşit "minunea" de a întoarce acel 0-2 din turul barajului cu "U" Cluj şi a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după 1-1 în Ştefan cel Mare cu "şepcile roşii", care au promovat.

Steliano Filip, mesaj de rămas bun! Şi-a luat la revedere de la suporterii lui Dinamo: ”Am renunţat la bani, sunt şi eu vinovat”

Este prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului Dinamo, iar fanii şi foştii jucători ai echipei nu şi-au putut ascunde dezamăgirea.

Jucătorii au început să plece, lăsând de înţeles că nu îşi doresc să evolueze în liga secundă. Steliano Filip a devenit liber de contractul cu Dinamo abia acum, deşi şi-a dorit asta de mai multe ori, chiar şi în iarnă.

Steliano Filip a jucat în două "mandate" la Dinamo: în perioada iulie 2012 - ianuarie 2018 şi apoi din ianuarie 2021 până în iulie 2022.

Filip a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, unde şi-a anunţat plecarea dîn Ştefan cel Mare. 

”Am decis, de comun acord cu clubul meu de suflet, să închei mai devreme al doilea contract semnat în cariera mea cu Dinamo. Am renunţat la bani, aşa cum am făcut şi când am revenit din Grecia în Ştefan cel Mare, în urmă cu un an şi jumătate.

Am vrut să fac multe lucruri frumoase în tricoul alb-roşu, am vrut să-mi ajut echipa şi să mă bucur de fotbal alături de suporteri. De multe ori nu am reuşit, de multe ori nu am fost lăsat, dar nu mai contează! Nu am fugit niciodată de responsabilitate şi, cu siguranţă, sunt şi eu vinovat pentru ce s-a întâmplat pe parcursul sezonului trecut.

Urmează o nouă etapă de fotbal, atât pentru mine, cât şi pentru club. Dinamo de astăzi trebuie să meargă mai departe, să se ridice de jos şi să revină unde trebuie să fie, în Liga 1. Pentru suporteri, pentru fotbal, pentru România!

Sunt mândru că am îmbrăcat acest tricou (numărătoarea mea s-a oprit, din păcate, la 199 de meciuri) şi nu pot decât să-ţi mulţumesc, Dinamo!”, a scris Steliano Filip. 

În sezonul trecut, Steliano a jucat în 25 de meciuri oficiale la Dinamo şi a dat 4 pase decisive.

În total, Steliano Filip a jucat 199 de meciuri la Dinamo, a marcat 7 goluri şi a dat 15 pase decisive.

  • 250.000 de euro este cota actuală de piaţă a lui Steliano Filip, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: steliano filipdinamo 

viewscnt
Articole similare