You are here:

Steliştii cad pe capete! Jucătorii vicecampioanei s-au rupt într-un ritm alarmant, iar Dică are mai probleme la FCSB

Steliştii cad pe capete! Jucătorii vicecampioanei s-au rupt într-un ritm alarmant, iar Dică are mai probleme la FCSB

FCSB

Comentarii

Accidentarea lui Mihai Pintilii nu e deloc o noutate la formaţia din Berceni. FCSB chiar are bătăi serioase de cap atunci când vine vorba de problemele musculare ale jucătorilor din lot.

Dacă Pintilii are o leziune gravă şi nu va mai juca niciun minut în 2018, accidentarea mijlocaşului de 33 de ani nu este una singulară la FCSB. Marko Momcilovici e încă în recuperare după accidentarea de la Split, Bălaşa a fost şi el accidentat o lună, Benzar a stat 4 luni după o accidentare în octombrie 2018, Filip a avut nevoie de o lună de recuperare, Teixeira a lipsit şi el trei luni, iar Bălgrădean încă e în recuperare după ce s-a rupt cu Viitorul.
 
Leziunea e atât de gravă încât se pune problema de operaţie. Medicii vor hotărî astăzi dacă apelează la intervenţie chirurgicală sau nu. Absenţa lui Pintilii până la finalul anului e clară, iar în aceste condiţii Dică are probleme serioase în ceea ce priveşte postul de titular. Nedelcu e şi varianta lui de înlocuire a lui Pintilii. Mai există Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Zlatinski. 

 

Afla mai multe despre: pintiliifcsbaccidentare 

viewscnt
Articole similare