Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliştii sunt cei mai buni contribuabili pentru Primăria Capitalei | Suma FABULOASĂ virată de FCSB în conturile municipalităţi!

Steliştii sunt cei mai buni contribuabili pentru Primăria Capitalei | Suma FABULOASĂ virată de FCSB în conturile municipalităţi!

FCSB

Comentarii

Partida cu Viitorul din week-end va fi meciul 115 disputat de roş-albaştri din postura de organizatori pe cel mai mare stadion din ţară, din totalul de 188.

Dacă pentru un meci de Liga 1 suma de închiriere este de 13.000 de euro, iar pentru jocurile în cupele europene suma variază între 23.000 şi 28.000 de euro, Becali a scos în medie din buzunar cam 20.000 de euro. În cei 6 ani de folosinţă a Arenei Naţionale, în conturile Primăriei au intrat 2,3 milioane de euro! Dacă nu ar fi existat meciurile de fotbal, Arena Naţională ar fi stat aproape non-stop închisă, aici organizându-se doar 5 evenimente care n-au avut legătură cu sportul rege: 3 concerte şi 2 acţiuni politice.

Gazeta scrie că  echipa patronată de Becali fiind cel mai bun contribuabil pe care Primăria Bucureşti îl are în fotbalul românesc! În week-end-ul care vine, FCSB va juca pe cel mai mare stadion din ţară meciul cu numărul 115 din totalul de 188 disputate aici! Asta înseamnă un procentaj de 61% de meciuri disputate la Bucureşti cu Steaua în postura de organizator. Pe lângă meciurile jucate de roş-albaştri, pe doi sunt rivalii de la Dinamo, cu 35 de partide, urmaţi de echipa naţională, 21 de jocuri.

Afla mai multe despre: steauafcsbarena nationalabaniinchirieresumaanuntdecizie 

viewscnt
Articole similare