Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stere Halep, o nouă reacţie: "Am încredere peste 100%. Simona e curată!". Cum a primit vestea testului pozitiv

Stere Halep, o nouă reacţie: "Am încredere peste 100%. Simona e curată!". Cum a primit vestea testului pozitiv

Simona Halep

Comentarii

Stere Halep, tatal Simonei Halep, a comentat vestea care a şocat in aceste zile lumea tenisului.

Stere Halep, o nouă reacţie: "Am încredere peste 100%. Simona e curată!". Cum a primit vestea testului pozitiv

"Nu am nimic de declarat, îmi pare rau. Nu sunt medic, nu cunosc situaţia, sunt doar un simplu tată. Simona este curată! Am încredere peste 100% in ea. Este evident că toata populaţia României este alături de Simona. Vă puteţi da seama cum s-a simţit când a primit vestea, cum se simte orice om când primeste o veste proastă. Ce speranţe are Simona? Eu spun că speranţele sunt de 100%. Nu ştiu dacă va contesta la TAS decizia.", a declarat Stere Halep.

Simona Halep riscă o suspendare de până la 4 ani, după ce a fost depistată pozitiv la un control anti-doping, efectuat la US Open. Imediat după aflarea veştii, Halep a publicat un mesaj pe una dintre reţelele sale de socializare.

"Astăzi începe cel mai greu meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am primit vestea că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numita Roxadustat, într-o cantitate exrem de mică, ceea ce a însemnat cel mai mare şoc din viaţa mea.

Pe parcursul întregii mele cariere, ideea de a trişa nu mi-a trecut niciodată prin cap, şi este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. In faţa unei asemenea situaţii nedrepte, mă simt confuză si trădată. Voi lupta până la capăt să dovedesc ca nu am luat niciodată cu bună-ştiinţă orice substanţă interzisă şi am speranţa că mai devreme, sau mai târziu, adevărul va ieşi la iveală. Nu este despre trofee sau bani. Este vorba despre onoare şi povestea de dragoste pe care o împărtasesc cu jocul de tenis de peste 25 de ani", a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

"Nu a luat aspirină sau vitamina C!"

Într-un interviu acordat pentru Sport.pl, Michal Rynkowski, şeful Agenţiei Anti-Doping din Polonia, a comentat cazul:"Nu a luat aspirină sau vitamina C! Utilizarea accidentală este puţin probabilă. Nicio variantă nu poate fi exclusă, dar contaminarea este improbabilă".

Reamintim ca în cursul zilei de vineri, Simona Halep a fost testată pozitiv cu Roxadustat, substanţă interzisă înca din 2011 de Angentia Mondiala Antidoping WADA.

Afla mai multe despre: stere halepsimona haleptenis 

viewscnt
Articole similare