Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard dă de pământ cu Ianis şi coechipierii săi după o înfrângere umilitoare: ”Nu tolerez aşa ceva”

Steven Gerrard dă de pământ cu Ianis şi coechipierii săi după o înfrângere umilitoare: ”Nu tolerez aşa ceva”

Stranieri

Comentarii

Rangers a pierdut un amical în faţa lui Tranmere Rovers, formaţie din liga a patra engleză, scor 0-1, în urma căruia Steven Gerrard şi-a criticat dur jucătorii.

Rangers a fost campioana Scoţiei în ultimul sezon fără să piardă vreun meci şi şi-a asigurat titlul în timp record. Însă, periaoda de pauză nu pare să le fi priit băieţilor lui Gerrard, care s-au făcut de râs în ultimul amical disputat, pierzând 0-1 cu Tranmere Rovers, ocupanta locului şapte în a patra ligă engleză în ultimul sezon.

Prestaţia jucătorilor lui Rangers a fost sub orice critică, iar Gerrard nu s-a abţinut din a îi critica dur pe aceştia. Fostul căpitan al lui Liverpool se aştepta ca băieţii săi să marcheze ”câteva goluri”, dar nu numai că aceştia nu au punctat, au şi pierdut în faţa unei echipe care nu ar fi trebuit niciodată să le pună probleme.

Steven Gerrard dă de pământ cu Ianis şi coechipierii săi după o înfrângere umilitoare

”Vreau să spun că nu sunt fericit cu rezultatul. Nu am fost deloc la nivelul nostru obişnuit în ultima treime de teren. Trebuie să luăm în considerare că a fost al doilea nostru meci şi am venit obosiţi, dar mă aşteptăm să avem mai multe ocazii şi să marcăm câteva goluri în ambele reprize.

Sunt dezamăgit de rezultat şi, totodată, frustrat din cauza lipsei de calitate la finalizare. Ne aşteptam ca jucătorii să fie puţin obosiţi, dar tot nu sunt mulţumit de nivelul de calitate în ultima treime. Nu tolerez aşa ceva”, a declarat Steven Gerrard, conform Glasgow Live.

Ianis Hagi a evoluat 45 de minute în partida cu Tranmere, fiind titular şi înlocuit la pauză. Fiul ”Regelui” a fost pe teren la golul încasat de scoţieni şi a nu s-a remarcat prin absolut nimic în atac.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersrangers tranmeresteven gerarrd 

viewscnt
Articole similare