Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steven Gerrard, ofertat să o lase pe Rangers! Ce club îl doreşte pe managerul lui Ianis Hagi

Steven Gerrard, ofertat să o lase pe Rangers! Ce club îl doreşte pe managerul lui Ianis Hagi
Comentarii

Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi la Rangers FC, e dorit de o echipă puternică din Turcia. Fenerbahce vrea să-l atragă pe fostul căpitan legendar de la Liverpool pe "Şukru Saracoglu".

Meciul lui Fenerbahce contra lui Karagumruk ar putea fi ultimul pentru antrenorul Erol Bulut. După l-a luat pe Ozil de la Arsenal, Fener vrea să dea o nouă lovitură şi să aducă un nume important din fotbalul britanic. Fanatik scrie că Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi la Rangers, e dorit de Fenerbahce pe banca tehnică.
 

"Dacă nu va face un rezultat bun în meciul cu Karagumruk, Fenerbahce se va despărţi de antrenorul Erol Bulut. În acest moment, conducerea discută despre înlocuitor, iar şefii îl vor pe Steven Gerrard. Totuşi, le va fi greu să să-l convingă pe Gerrard!", scrie jurnalistul Ozan Zeybek.



Aşa cum anticipează şi turcii, va fi greu ca Fenerbahce să-l convingă pe Steven Gerrard să semneze în Turcia, având în vedere că antrenorul e aproape să câştige titlul în Scoţia cu Rangers, primul după o pauză de 10 ani pentru formaţia de pe Ibrox Park.

La Rangers joacă şi Ianis Hagi, care a strâns 31 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat 11 pase de gol.

Afla mai multe despre: steven gerrardfenerbahceturciaoferta 

viewscnt
Articole similare