You are here:

"Ştiau de mult timp". Intervenţia antrenorului lui Rangers, după ce Ianis Hagi şi mai mulţi jucători au fost trecuţi pe lista neagră: "Nu le pot pune pistolul la tâmplă"

"Ştiau de mult timp". Intervenţia antrenorului lui Rangers, după ce Ianis Hagi şi mai mulţi jucători au fost trecuţi pe lista neagră: "Nu le pot pune pistolul la tâmplă"

Stranieri

Comentarii

Philippe Clement (50 de ani), antrenorul lui Rangers, a vorbit despre situaţia "exilaţilor" de la echipă, printre care şi Ianis Hagi (25 de ani). Internaţionalul român pare că nu mai are viitor la formaţia de pe Ibrox Park.

Şefii lui Rangers l-au anunţat pe Ianis Hagi să-şi caută echipă şi l-au trimis la formaţia secundă. Pentru moment, însă, Hagi Jr. nu are nicio ofertă concretă pentru plecarea de la Rangers, club cu care mai are contract până în 2026.

Reacţia lui Philippe Clement în privinţa lui Ianis Hagi şi a "exilaţilor" de la Rangers

Clement l-a scos din calculele primei echipe şi nu îl va utiliza. Întrebat despre situaţia jucătorilor trecuţi pe lista plecărilor, antrenorul lui Rangers a spus că nu le poate pune pistolul la tâmplă să plece, dacă ei nu vor sau nu şi-au găsit alte angajamante.

Antrenorul susţine că unii dintre jucătorii de pe lista neagră ştiau de mai mult timp că trebuie să-şi caute echipe unde să joace pentru că la Rangers nu vor mai primi şanse.

"Pentru club este important să vândă jucători pentru a putea aduce alţii. Unii dintre ei ştiau de mult timp acest lucru, însă sunt în continuare aici, iar acest lucru îngreunează situaţie.

Asta e, nu pot să le pun pistolul la tâmplă pentru a-i da afară de aici. Nu asta e ideea. Nu este ceva ce eu pot să controlez. Toată energia se îndreaptă către jucătorii care sunt aici şi vor fi aici", a transmis Philippe Clement, potrivit BBC.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rangersianis hagiphilippe clementplecarejucatori pe lista neagra 

viewscnt
Articole similare