Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ştiu că îl plăcea!". Regretat de Gigi Becali, transferul nu s-a pus în discuţie cu MM Stoica: "Nu e vorba despre mine" | EXCLUSIV

"Ştiu că îl plăcea!". Regretat de Gigi Becali, transferul nu s-a pus în discuţie cu MM Stoica: "Nu e vorba despre mine" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre posibilitatea ca Ermal Krasniqi (25 de ani) să ajungă la FCSB, de la CFR Cluj, club care l-a vândut la Rapid în schimbul unui milion de euro. Înaintea interesului Rapidului, Gigi Becali a spus de mai multe ori că îi place de kosovar.

Transferul lui Ermal Krasniqi la FCSB nu s-a realizat, iar Rapid s-a mişcat repede şi a obţinut semnătura jucătorului din Kosovo după ce a pus pe masă un milion de euro celor de la CFR Cluj. Mihai Stoica a spus că n-a discutat cu Becali despre posibilitatea sosirii lui Krasniqi la Bucureşti.

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Ermal Krasniqi a semnat cu Rapid. MM Stoica: "N-am avut nicio discuţie să spună că vrea să-l ia!"

Asta după ce Gigi Becali a dezvăluit că regretă că s-a luat după specialişti când a venit vorba despre transferul lui Ermal Krasniqi. MM Stoica a spus că ştie că patronul FCSB îl plăcea pe Krasniqi, dar nu a adus niciodată în discuţie mutarea pentru care CFR Cluj a solicitat un milion de euro.

"Nu, nu e vorba despre mine. N-am avut nicio discuţie cu Gigi să spună că vrea să-l ia pe Krasniqi, ştiu că Gigi îl plăcea, dar n-am avut discuţie la modul să vină. I-am spus că l-am văzut în partea stângă, nu mă gândeam că joacă în dreapta, că nu l-am văzut jucând acolo. CFR, în noul sistem, atacanţii laterali la CFR sunt Otele şi Deac", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ermal Krasniqi a marcat un gol frumos în meciul în care Rapid a zdrobit FCSB pe Arena Naţională, scor 4-0, în etapa a 30-a din sezonul regulat al Superligii.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaermal krasniqigigi becali 

viewscnt
Articole similare