Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă a vorbit despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB! ”Trebuie să-şi propună mai mult!” Ce a spus despre Rădoi

Stoichiţă a vorbit despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB! ”Trebuie să-şi propună mai mult!” Ce a spus despre Rădoi

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali vrea să-l aducă pe Edward Iordănescu la FCSB.

Patronul FCSB-ului a confirmat în cursul acestei seri discuţiile cu Edward Iordănescu, antrenorul care a făcut-o campioană pe CFR Cluj. Oficialul FRF, Mihai Stoichiţă, a vorbit despre posibila venirea a lui Iordănescu la FCSB şi consideră ca Becali nu va interveni peste el la echipă. 

”La FCSB s-a demonstrat că echipele care au o oarecare duritate şi determinare în joc pot să suplinească calităţile tehnice pe care le presupunem la ceilalţi. Edi e un antrenor foarte bun, nu ştiu ce se întâmplă acum, dar e surprinzător că Edi nu a vrut să mai antreneze. E marea surpriză, un baiat tânăr, un antrenor de mare perspectivă, care trebuie să-şi propună mai mult, nu să stea să piardă vremea când e în floarea vârstei antrenoratului

Să dea Dumnezeu să se ducă, cred că ar fi ca şi in cazul lui Lucescu, urmaşul la Rapid a fost şi el. Acum, urmaşul lui Puiu să fie şi el la fosta Steaua, actuala FCSB.

Asta o să vedem, dacă nu se bagă, telenovela continuă. O să vedem şi o să tragem concluzii atunci. Nu ştiu dacă se bagă Gigi. Eu m-am descurcat cu el când a fost patron, când am fost eu ultima oară la FCSB, a fost acum 8-9 ani. Gigi are şi doză de umor din când în când. Eu aş vrea ca următorul antrenor care vine la Steaua să le dea aşa....acestei demnităţi postura de antrenor”, a spus Stoichiţă, la sfârşitul meciului Dinamo - CS Mioveni 0-1.

De asemenea, Stoichiţă a spus că se temă că o eventuală echipă ar putea să îl convingă pe Mirel Rădoi să renunţe la cârma naţionalei.

”Teamă mi-e tot timpul că îmi vor fi furaţi antrenorii, (n.r. - Rădoi) mi s-a întâmplat de foarte multe ori, dar ăsta e cursul vieţii. Sunt mândru că toţi se concentrează, înseamnă că n-am greşit eu, deşi mulţi mă acuză de anumite lucruri”, a spus oficialul FRF. 

Afla mai multe despre: stoichită-fcsb-edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare