Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă se apără după "săgeţile" lui Mirel Rădoi: "Am strigat, au fost încurajări. Toată lumea din jurul meu striga" | EXCLUSIV

Stoichiţă se apără după "săgeţile" lui Mirel Rădoi: "Am strigat, au fost încurajări. Toată lumea din jurul meu striga" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Contactat de Telekom Sport după "săgeţile" lui Mirel Rădoi, Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a vorbit despre ce a strigat din tribună pe finalul meciului România - Islanda 0-0. Oficiaul de la Casa Fotbalului a spus că a strigat doar pentru a-i încuraja pe jucători şi că nu doar el, ci toată lumea din jurul său striga.

Stoichiţă se apără după "săgeţile" lui Mirel Rădoi: "Am strigat, au fost încurajări. Toată lumea din jurul meu striga"

Mihai Stoichiţă a fost indicat drept cel a cărui voce a fost auzită de Mirel Rădoi "de sus" din tribună în timpul meciului cu Islanda (0-0, pe Ghencea, în preliminariile CM 2022), iar selecţionerul n-a rămas dator şi a aruncat săgeţi către directorul tehnic al FRF.

În direct la Sport Report de la Telekom Sport, după meci şi după vorbele lui Rădoi, Mihai Stoichiţă s-a apărat şi a spus că striga de sus doar pentru a-i încuraja pe elevii lui Rădoi, nu le dădea indicaţii. În plus, Stoichiţă a spus că toată lumea din jurul său striga pentru că România avea nevoie de victorie.

Stoichiţă a dezvăluit că după meci s-a dus în vestiar şi i-a felicitat pe jucători, iar pe Rădoi l-a luat în braţe.

"Am strigat şi eu că striga toată lumea. "Hai, acum, să urcăm!" Să dăm gol.Toată lumea în jurul meu striga. Ce indicaţii să dai, măi? La sârşitul meciului, când le spui haideţi aucm, să urcăm!  Astea au fost indicaţiile, încurajări: "Hai, hai peste ei!" Inregistrarea... Probabil că o să aducă foarte multe indicaţíi din tirbună. Nu de la mine, de la mulţi alţii care strigau. M-am dus în cabină după meci. Am felicitat băieţii, chiar pe Mirel. L-am strâns în braţe şi i-am zis că n-am jucat rău. N-am finalizat, asta e!", a spus Mihai Stoichiţă, la Telekom Sport.

Sper să recunosc vocea, trebuie să vină în locul meu!". Mirel Rădoi a răfubnit! Săgeţi către Stoichiţă: "Vine şi la antrenamente şi se uită"

La conferinţa de presă, Mirel Rădoi a dezvăluit că a auzit "voci de sus", iar atunci când i s-a spus că era vocea lui Mihai Stoichiţă, atunci Rădoi l-a invitat pe el să dea declaraţii în faţa jurnaliştilor.

Selecţionerul a mai dezvăluit şi faptul că Mihai Stoichiţă vine şi supraveghează şedinţele de antrenamnt: "Am auzit de sus şi indicaţii tactice acum. E normal, în momentul în care nu câştigi cei mai buni antrenori sunt sus. Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea, pentru că  mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea FRF, pentru că atunci trebuie să vină în locul meu. (n.r. - de la conferinţa de presă i se spune că era vocea domnului Stoichiţă) Atunci trebuie să vină să stea în faţa mea şi să vă răspundă dânsul la întrebări, că oricum vine şi la antrenamente şi se uită", a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mihai stoichitamirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare