Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stop de la Reghe. Ce le-a spus azerilor despre posibilitatea revenirii la FCSB: "Nu mă interesează"

Stop de la Reghe. Ce le-a spus azerilor despre posibilitatea revenirii la FCSB: "Nu mă interesează"

FCSB

Comentarii

La conferinţa de presă de după meciul Neftci Baku - Turan 0-0, jurnaliştii din Azerbaijan l-au întrebat pe Laurenţiu Reghecampf despre posibila revenire la FCSB, în contextul în care s-a scris depsre acest lucru după umilinţa din Danemarca, Silkeborg - FCSB 5-0.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui Neftchi Baku, a pus capăt speculaţiilor în ceea ce priveşte posibila revenire a sa la FCSB. S-a scris că l-ar putea înlocui pe Nicolae Dică, după umilinţa din Danemarca, însă antrenorul a spus că "nu mă interesează" atunci când a fost întrebat.

Stop de la Reghe. Ce le-a spus azerilor despre posibilitatea revenirii la FCSB: "Nu mă interesează"

Cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă, Neftci Baku se află pe locul trei în clasamentul din Azerbaijan, cu 19 puncte strânse după 9 etape jucate. După ultimul meci, 0-0 cu Turan acasă, jurnaliştii azeri - care au citit presa din România - l-au chestionat pe Reghe dacă e interesat de revenirea la FCSB.

Reghe mai are contract cu Neftci până în 2024 şi a spus că nu e interesat de subiect. ”Nu am nimic de spus. Mă concentrez la ceea ce am de făcut aici, sunt sub contract cu Neftchi. Ştiu că numele meu a fost amintit acolo în mai multe momente, dar am contract cu Neftchi şi nu mă interesează aşa ceva.

Nu este nicio polemică. Este normal să se întâmple asta când e vorba despre o astfel de meserie. Jurnaliştii au dreptul să scrie orice, dar nu e problema mea. Nu ştiu despre asta şi nu mă interesează”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat-o în două mandate pe FCSB: 2012 - 2014, cu două titluri câştigate, calificări în optimile Europa League şi în grupele UEFA Champions League, şi decembrie 2015 - mai 2017

Afla mai multe despre: reghecampffcsbazerbaijanintrebare 

viewscnt
Articole similare