You are here:

Stop transferuri! Mesajul lui Dică pentru conducere înainte de perioada de mercato din iarnă

Stop transferuri! Mesajul lui Dică pentru conducere înainte de perioada de mercato din iarnă

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că FCSB nu are nevoie de transferuri în perioada de mercato din iarnă, în condiţiile în care e mulţumit din toate punctele de vedere de lotul avut la dispoziţie.

Tehnicianul FCSB consideră că cei 28 de jucători pe care îi are în acest moment sub comandă sunt suficient de valoroşi pentru a câştiga tilul, iar toate posturile sunt acoperite corespunzător. Din acest motiv, Dică susţine că echipa sa nu va fi foarte activă în perioada de transferuri din iarnă.

Totuşi, situaţia se poate schimba în cazul în care FCSB va vinde unul sau doi jucători în această iarnă.

"Noi avem un lot numeros şi valoros şi mai avem nevoie de foarte puţini jucători în această iarnă. Am un lot de 28 de jucători şi sunt deja foarte mulţi", a declarat Dică.

Va fi Moruţan singurul transfer?

Întrebat de situaţia lui Olimpiu Moruţan, jucător de care FCSB s-a arătat interesată şi în vară, Dică a precizat că singurul în măsură să răspundă este patronul echipei.

"Nu ştiu asta, întrebaţi patronul echipei pentru că dânsul e cel care negociază. Nu (n.r. îl lasă pe Golofca la Botoşani) pentru că mai avem încă o etapă de jucat. Mai avem meciul cu Viitorul, apoi vom vedea", a spus Dică.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicatransferurifcsb 

viewscnt
Articole similare