You are here:

Stranierul din Superliga lăudat de Mihai Stoica îşi doreşte să joace pentru naţionala României: ”De ce nu?”

Stranierul din Superliga lăudat de Mihai Stoica îşi doreşte să joace pentru naţionala României: ”De ce nu?”

Superliga

Comentarii

Juri Cisotti (31 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Superliga. Mijlocaşul italian al Oţelului este pregătit să facă un pas important din carieră şi îşi doreşte să primească cetăţenia pentru a îmbrăca tricoul naţionalei României.

În vara lui 2021, Juri Cisotti a semnat cu Oţelul Galaţi, după doi ani în care a jucat pentru Sliema Wandereres, formaţie din Malta la care Cristiano Bergodi şi-a încheiat cariera de fotbalist profesionist.

Adus de Dorinel Munteanu la malul Dunării, Cisotti a promovat succesiv cu Oţelul din Liga 3 în Superliga, fiind unul dintre oamenii de încredere ai lui Dorinel Munteanu, iar în prezent este căpitanul roş-alb-albaştrilor.

Soluţie pentru Mircea Lucescu? Unul dintre favoriţii lui Mihai Stoica vrea cetăţenia română

Întrebat despre naţionala României, Juri Cisotti nu s-a ferit şi a recunoscut că îşi doreşte să primească cetăţenia română şi să joace pentru naţionala României, deşi este italian cu acte.

Mai mult decât atât, jucătorul format de Chievo Verona a avut doar cuvinte de laudă la adresa ţării noastre, despre care a spus că i-a devenit a doua casă.

”(n.r. despre naturalizare şi cetăţenie) De ce nu? Eu sunt acum în România foarte fericit şi de ce nu? A fost prima dată aici în viaţă mea, am avut coechipieri care au jucat aici şi toţi au vorbit foarte bine despre România.

Este o ţară foarte frumoasă, unde viaţa e foarte bună. 

(n.r. la naţionala României ţi-ai dori?) Este normal, pentru toţi jucătorii este o situaţie foarte bună”, a declarat Juri Cisotti.

Mihai Stoica, impresionat de Cisotti: ”Arată ca un maratonist”

”Remarc de fiecare dată că Cisotti nu face niciodată vreun meci slab. Să vii în Liga 3 din România şi a jucat un an în Liga 3, a promovat cu Dorinel şi joacă şi acum. E un jucător remarcabil şi are şi o vârstă, are 31 de ani. Arată ca un maratonist.

E pe tot terenul. Nu ştii ce joacă. A jucat vârf cu noi”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport, după Oţelul - Craiova 1-1, partidă ce s-a disputat la începutul lunii noiembrie.

În vârstă de 31 de ani, Juri Cisotti a disputat 12 meciuri în acest sezon din Superliga României şi a livrat un gol şi două pase decisive

Afla mai multe despre: oţelulfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare