Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Strategia” lui Deian Sorescu! Panduru nu s-a putut abţine: ”Face ce face şi e mereu la naţională” | EXCLUSIV

”Strategia” lui Deian Sorescu! Panduru nu s-a putut abţine: ”Face ce face şi e mereu la naţională” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) este cel mai polivalent fotbalist de la echipa naţională a României.

Sorescu este cel mai polivalent tricolor! Fotbalistul a jucat pe cinci posturi la naţională

Deian Sorescu (25 de ani) este cel mai polivalent fotbalist de la echipa naţională a României în opinia lui Basarab Panduru.

Consacrat ca fundaş dreapta, jucătorul de la FCSB a evoluat fundaş stânga în Andorra, la victoria României cu 2-0. Este al cincilea post pe care a fost folosit Sorescu în cele 10 meciuri în tricoul primei reprezentative: fundaş dreapta, fundaş stânga, mijlocaş stânga, extremă dreapta şi stânga.

”Spune-mi Sorescu ce e la naţională? Pentru că nu e stabil pe un post, e acolo mereu, face ce face şi e acolo mereu, e că ai nevoie, ia treci în stânga sus, în dreapta sus, joacă bine, ia treci fundaş dreapta, fundaş tanga. Jucătorul asta nu lipseşte niciodată, nu ai treabă”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Sorescu a fost cumpărat de Rakow în ianuarie 2022, de la Dinamo, pentru 800.000 de euro. Pe urmă a fost împrumutat la FCSB pentru jumătate de sezon, dar cum nu a convins Sorescu a revenit la campioana Poloniei, formaţie cu care mai are contract până în 2025.

  • 17 meciuri, un gol şi trei pase decisive a adunat Sorescu în acest sezon la Rakow
  • 5 meciuri a jucat Sorescu în preliminariile EURO 2024: trei ca fundaş stânga, unul ca extremă dreapta şi unul ca fundaş dreapta

Afla mai multe despre: deian sorescunaţionala românieinaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare