Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strigătul jucătorului de la Academica Clinceni după umilinţa cu Sepsi! ”E extraordinar de greu să trăieşti ruşine după ruşine, etapă de etapă!”

Strigătul jucătorului de la Academica Clinceni după umilinţa cu Sepsi! ”E extraordinar de greu să trăieşti ruşine după ruşine, etapă de etapă!”
Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (3-0), echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1.

Academica Clinceni este ca şi retrogradată în Liga 2. Echipa ilfoveană are grave probleme cu banii, a fost depunctată de mai multe ori de către LPF, iar în meciurile din Liga 1 a devenit o ”pradă uşoară” pentru restul rivalelor. 

Robert Ion, jucătorul de la Clinceni, a fost foarte dezamăgit la finalul meciului cu Sepsi. El a recunoscut că este foarte greu ca în fiecare etapă să trăieşti o altă umilinţă. 

 ”E extraordinar de greu să trăieşti ruşine după ruşine, etapă de etapă!”

”E extraordinar de greu să trăieşti ruşine după ruşine, etapă de etapă, să pierzi fără drept de apel. Am tot crezut că de la meci la meci o să fie mai bine şi că o să scoatem rezultate şi azi am venit la Sfântu Gheorghe şi am luat 6.

Părerea mea e că indiferent dacă eram cu banii la zi sau nu, nu ai voie să te prezinţi în halul ăsta la un meci, nu ai voie, nu putem să luăm 6 goluri. Să pierzi cu 6-0 e o ruşine mare, că ai bani, că nu ai bani la zi, nu contează.

Lucrurile au început să ia un drum pe care nu ai cum să îl ocoleşti, drumul retrogradării. A început să fie clar, tu nu aduni puncte, vin comisiile şi îţi iau din punctele puţine pe care le ai, celelalte echipe scot câte un punct, câte 3 în deplasare, tu nu mai ai nicio şansă, cam gata”, a spus Robert Ion, la finalul partidei cu Sepsi. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 29 de puncte, 2. FC Botoşani – 29, 3. Sepsi – 27, 4. UTA Arad – 26, 5. U Craiova 1948 – 22, 6. CS Mioveni – 19, 7. Chindia Târgovişte – 19, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -11.

Afla mai multe despre: academica clinceni-sepsi-robert ion 

viewscnt
Articole similare