Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şucu, Becali şi Varga fac totul pentru titlu! Prime uriaşe anunţate în lupta dintre Rapid, FCSB şi CFR Cluj

Şucu, Becali şi Varga fac totul pentru titlu! Prime uriaşe anunţate în lupta dintre Rapid, FCSB şi CFR Cluj

Rapid

Comentarii

Play-off-ul din Superliga României propune o luptă la titlu în trei: FCSB, Rapid şi CFR Cluj.

Patronii din Superligă se întrec în prime pentru duelurile din play-off

Patronii celor 3 echipe au planuri măreţe şi sunt dispuşi să-şi răsplătească jucătorii dacă vor avea rezultate excelente la finalul play-off-ului. Atât Gigi Becali, Dan Şucu, cât şi Neluţu Varga sunt hotărâţi să scoată sume importante din buzunar în cazul îndeplinirii obiectivelor.

Gigi Becali: „O să văd în funcţie de rezultate, că vreau să îl ţin, trebuie să îi dau salariu mare. El n-are acum decât 5.000 de euro. Dacă ne calificăm într-o cupă europeană îi dau 20.000 – 25.000 de euro. Îi dau primă 500.000 de euro. Nu mai vreau să plece omul. Campionatul îl luăm, deci clar îi prelungesc”, anunţa Gigi Becali, în urmă cu o lună, potrivit Fanatik.

Dan Şucu: „Prima pe care băieţii o au de împărţit este 70.000 de euro, dar este o primă cu o poveste specială. Conform regulamentului, dacă batem FCSB, băieţii primesc 40.000 de euro. Dacă batem Universitatea Craiova primesc 30.000 de euro. Am consideratâ că, deşi am făcut doar egal la Craiova, am avut un penalty valabil şi băieţii ar fi putut să câştige acest meci, deci practic ar fi trebuit să le dăm prima de 30.000 dacă ar fi câştigat în Bănie.

Sper ca în play-off să mă usuce în continuare şi să-mi ia cât mai mulţi bani. O să plătesc cu cea mai mare plăcere, o să o fac din inimă, pentru că ei merită cu prisosinţă”.

Neluţu Varga: „Dacă băieţii iau titlul, îi anunţ public că prima este una record. Le voi da să împartă lor şi staff-ului 1.000.000 de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii şi toţi cei care trudesc la echipă o vor împărţi în cazul în care luăm titlul de campioană”.

Afla mai multe despre: dan sucugigi becalirapidfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare