You are here:

Şucu, distrus din nou după un alt pas greşit făcut de Rapid în campionat: "Să-i spuneţi asta şi să-l puneţi să repete. Oricum nu contaţi pentru el"

Şucu, distrus din nou după un alt pas greşit făcut de Rapid în campionat: "Să-i spuneţi asta şi să-l puneţi să repete. Oricum nu contaţi pentru el"

Rapid

Comentarii

Marian Iancu a vorbit despre situaţia de la Rapid, după ce giuleştenii au făcut un nou pas greşit în Superliga.

"În Giuleşti, ce vai, ce chin şi ce durere pentru un egal cât o înfrângere. Vinovaţii fără vină sunt cei minţiţi şi amăgiţi din tribună şi peluza alb-vişinie, care nu mai speră să se facă lumină şi nici nu mai cred în ea. O, maestre Pittiş, cum se vede şi cum se simte de sus emoţia asta de tip nou alb-vişinie atent cosmetizată şi fasonată de patronul Şucu?!

Evident că toate deciziile, strategiile şi acţiunile puse în operă la Rapid de Şucu&co sunt târzii, contratimp şi împotriva cursului jocului, sfidând logica fotbalistică simplă şi uşor de aplicat dacă eşti un cunoscător, fie şi mediocru, al fenomenului investind cu bună credinţă întâi în performanţă şi rezultate sportive, şi abia după în bugetul echipei prin vânzarea jucătorilor valoroşi.

Ori Şucu tranzacţionează mereu în avans puţină valoare acumulată accidental, iar pentru confortul lui decizional discreţionar aduce târziu profesionişti în club şi asta doar forţat de împrejurări, vezi cazul Şumudică.

Consecinţa tuturor acestor decizii ipocrite, duşmănoase şi agresive luate în ultimii trei ani împotriva intereselor şi obiectivelor clubului Rapid se văd azi în greutatea cu care se adună puncte în clasament. Fericirea disperată afişată după victoria cu Unirea Slobozia se justifică doar la gândul că în cazul unui egal sau al unei înfrângeri începea cursa ruşinoasă pentru salvarea de la retrogradare, de care încă nu au scăpat.

Joacă la Botoşani, o echipă care le poate provoca o depresie severă celor de la Rapid. Egalul cu Galaţiul lui Dorinel reprezintă exact ceea ce era de demonstrat. O echipă care-şi vinde aplicat toţi golgheterii nu mai contează în economia campionatului. Spuneţi-i asta lui Şucu şi puneţi-l să repete, să fiţi sigur că a reţinut. Oricum, pentru el nu contaţi. Să sperăm că Rapid va reveni în joc odată cu legitimarea celor doi atacanţi, aduşi la cererea expresă a antrenorului Şumudică şi în niciun caz la iniţiativa clubului. Asta dacă nu-i vinde Şucu la iarnă.

P.S. Urmează familia Lucescu vs. Gigi Becali în Europa League. Ce interesant!" , a spus Marian Iancu la Orange Sport.

Rapid - Oţelul 0-0

Rapid şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate, 0-0, sâmbătă seara, în Giuleşti, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Jocul a fost unul echilibrat, cu puţine ocazii clare de gol, cea mai mare fiind ratată de oaspeţi, prin Stipe Juric (62), care a reluat din voleu de la 6 metri în portarul Benjamin Siegrist.

Oţelul a rămas singura echipă neînvinsă din campionat după 11 etape, dar a înregistrat cinci egaluri în ultimele şase meciuri.

Rapid, fără victorie acasă în acest campionat, a rămas cu un singur succes în ultimele patru etape, două egaluri şi un eşec.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare