Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suedia - Chile. Nordicii se pregătesc pentru Cupa Mondială

Suedia - Chile. Nordicii se pregătesc pentru Cupa Mondială

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Suedia - Chile Amical 24.03.2018. Doar una dintre cele două echipe s-a calificat la Cupa Mondială din vară, însă bookmakerii ne oferă cote surprinzătoare pentru acest meci.

Ponturi pariuri Suedia - Chile Amical 24.03.2018

Chile nu va fi prezentă la turneul final mondial din Rusia, deşi lotul său este înţesat de vedete. Suedia, în schimb, a reuşit o performanţă majoră, eliminând Italia la barajul de calificare! În ciuda faptului că una e la Mondiale, iar alta nu, casele de pariuri o dau favorită pe Chile. În condiţiile în care meciul se joacă la Stockholm, Suedia are cotă 3,10 să câştige, în vreme ce Chile este răsplătită cu un multiplicator de 2,40.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Suedia - Chile Amical 24.03.2018

Forma este de asemenea de partea Suediei. ”Vikingii” au pierdut două meciuri din precedentele 10: 0-2 cu Olanda şi 2-3 cu Bulgaria. De partea cealaltă, Chile are patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri: 0-3 cu Brazilia, 0-1 cu Bolivia, 0-3 cu Paraguay şi 0-1 cu Germania. Doar o singură dată s-au mai întâlnit Suedia şi Chile, meciul terminându-se la egalitate, scor 1-1. Ţinând cont de cota foarte mare pe care suedezii o au la victorie, cea mai ”safe” variantă de pariu este 1,57, la o cotă de 1,58. Atenţie, cota scade în continuare, aşa că este posibil ca alta să fie înainte de startul meciului!

Echipele probabile

Suedia (4-4-2): Olsen - Augustinsson, Granqvist, Lindelof, Lustig, - Forsberg, Johansson, Larsson, Toivonen -  Berg, Claesson

Absenţi: Nimeni

Chile (4-2-3-1): Bravo - Beausejour, Jara, Medel, Isla - Hernandez, Aranguiz - Fuenzalida, Valdivia, Sanchez, Vargas
Absenţi: Nimeni

Suedia - Chila 1X @ 1.57

Afla mai multe despre: suediachileponturi pariuriamical 

viewscnt
Articole similare