You are here:

Şumi nu mai vrea război! Reacţia tehnicianului după ultimul atac al lui Rednic. Ce spune tehnicianul de naţională: "E greu să mergem la Euro!"

Şumi nu mai vrea război! Reacţia tehnicianului după ultimul atac al lui Rednic. Ce spune tehnicianul de naţională: "E greu să mergem la Euro!"

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică pare dornic să îngroape securea războiului şi a refuzat să-i ofere o nouă replică lui Mircea Rednic, după schimburile din ultimele zile.

Rednic l-a ironizat pe Şumudică şi l-a numit din nou "ŞumiBet", adăugând şi câteva aluzii la trecutul acestuia şi "pasiunea" pentru jocurile de noroc.

"Nu sunt deranjat de cum mă numeşte Rednic prin conferinţe. Îi doresc baftă diseară, că are un meci foarte greu. Şi eu am meci astăzi. Sunt convins că şi el îmi doreşte baftă", a declarat Marius Şumudică la Pro X.

Tehnicianul de 47 de ani a vorbit şi despre situaţia echipei naţionale, care va fi în urna a patra la tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru Euro 2020. Şumi crede că România nu se va califica la EURO 2020 şi spune că "salvarea" va veni foarte probabil de la actuala generaţie U21, care va participa în 2019 la Campionatul European.

"E greu să prindem EURO din urna a patra. Trebuie să mai aşteptăm, să vedem ce se întâmplă cu generaţia U21, care vine din urmă. Trebuie dat credit tinerilor. Eu admiram tot ce făcea Bratu la Dinamo care dădea încredere tinerilor. Tinerii trebuie să meargă alături de jucători maturi şi să crească.

Lui Rădoi îi va fi foarte greu să aleagă lotul pentru EURO 2019 pentru că e o generaţie care produce fotbal. Mă uit la Ionuţ Radu şi George Puşcaş, cred că au valenţele unor lideri"
, a mai spus Şumudică la Pro X.

Afla mai multe despre: sumudicarednicdinamo 

viewscnt
Articole similare