You are here:

Şumi SHOW la conferinţa de presă: ”Uite unde e Rize acum. Aici, în inima mea!” Declaraţii de dragoste pentru noua sa echipă: ”Vă promit asta!”

Şumi SHOW la conferinţa de presă: ”Uite unde e Rize acum. Aici, în inima mea!” Declaraţii de dragoste pentru noua sa echipă: ”Vă promit asta!”
Comentarii

Marius Şumudică a susţinut o conferinţă de presă ad hoc în care a făcut din nou spectacol.

Noul tehnician al formaţiei Rizespor a mărturisit de ce a ales Rize şi ce a găsit la echipă: ”Când am venit şi am văzut echipa, ce potenţial are, pentru acest lucru am veni în Rize, pentru că cred în această echipă. Îmi place şi oraşul. Au de toate, au munte, au mare. Dar nu e suficient dacă nu ai rezultate. Când am venit aici am crezut că jucătorii sunt la un alt nivel din punct de vedere fizic. E zero. Trebuie să fiu atent în viitor, pentru că pentru toţi arbitrii sunt ca un trofeu”

El a explicat că se simte mult mai responsabil în timpul meciurilor pentru că nu vrea să dea motive arbitrilor să-l mai elimine: ”Toată lumea e fericită când îl dau afară pe Şumudică. De acum, nu le voi mai da nicio şansă să mă dea afară. Avem mulţi jucători străini. Dacă schimbăm aceşti jucători străini trebuie să le plătim salariile, pentru că mai au contracte pe un an sau doi şi după cumpărăm alţii, ca să cheltuim bani. Nu ! Nu am venit aici să fac afaceri. Nu sunt tipul de antrenor care să facă afaceri, care să facă multe transferuri. Era uşor pentru mine atunci când am venit să spun că vreau şapte jucători. Ca să o distrug pe Rize? Nu vreau să o distrug pe Rize”

Declaraţiile de dragoste ale lui Şumudică la adresa noului său club au continuat: ”Dacă nu am rezultate nu voi aştepta să fiu dat afară. Voi pleca singur. În ultimii zece ani nimeni nu m-a dat afară, cu excepţia lui Gaziantep, pentru că am făcut o declaraţie. Lucrez pentru RIze şi vă promit, promit în faţa media şi în faţa tuturor televiziunilor că Şumudică va face totul pentru ca această echipă ca anul acesta să nu aibă emoţii cu retrogradarea şi pentru sezonul viitor vă promit că vom termina în primele opt. Lucrez cu inima pentru Rize. (n.r pupa stema) Uitaţi unde e Rize acum. Rize e aici, unde e inima mea. Dacă îi văd pe mama sau pe tata la o altă echipă, vreau să îi omor”

Rizespor are 26 de puncte, e pe locul 11 în Turcia, iar în etapa următoare joacă împotriva lui Alanyaspor. Echipa antrenată de Dan Petrescu, Kayserispor, e pe locul 17, ultimul care asigură prezenţa în Super Lig. Marius Şumudică a fost aproape să obţină prima victorie de la instalarea oficială pe banca lui Rizespor. Formaţia lui a deschis scorul în minutul 85, printr-un şut plasat al lui Dogan Erdogan. În primul minut al prelungirilor, Thelin Isaac a egalat cu o lovitură de cap.

Afla mai multe despre: şumudică 

viewscnt
Articole similare