Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a ajuns la 11 meciuri fără eşec în Turcia, iar başkanii clubului i-au pus clauză de reziliere a contractului!

Şumudică a ajuns la 11 meciuri fără eşec în Turcia, iar başkanii clubului i-au pus clauză de reziliere a contractului!
Comentarii

Formaţia Kayserispor, antrenată de Marius Şumudică şi la care evoluează Cristian Săpunaru şi Silviu Lung, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa lui Ioan Hora, Akhisarspor, în etapa a XVI-a a campionatului Turciei.

Pentru Kayserispor este al optulea joc consecutiv fără înfrângere în primul eşalon: patru victorii şi patru remize. Golurile au fost marcate de Umut Bulut, în minutele 20 şi 74.

La Kayserispor, Silviu Lung jr. şi Cristian Săpunaru au fost integralişti. La Akhisarspor, Ioan Hora a jucat până în minutul 80. Kayserispor ocupă locul trei în clasament, cu 30 de puncte, iar Akhisarspor este pe 11, cu 19 puncte.

"Am controlat jocul din primul până în ultimul minut, deşi s-a simţit oboseala după întâlnirea din Cupă de pe teren artificial. Am meritat cele trei puncte şi trebuie să îmi felicit echipa", a declarat Şumudică.

Conform turcilor de la Fanatik, Şumi are acum o clauză de reziliere de 500.000 de euro, bani pe care trebuie să-i achite dacă va pleca înainte de expirarea acordului, în iunie 2019

Afla mai multe despre: sumudicaturciaclauzaantrenordiscutie 

viewscnt
Articole similare