You are here:

Şumudică a încercat să se abţină, dar n-a mai rezistat şi l-a contestat pe Neil Lennon: "Am cerut şi eu toate datele. Nu se poate aşa ceva"

Şumudică a încercat să se abţină, dar n-a mai rezistat şi l-a contestat pe Neil Lennon: "Am cerut şi eu toate datele. Nu se poate aşa ceva"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a criticat metodele de pregătire ale fostului antrenor al Rapidului, Neil Lennon.

"În pauza care urmează, vom face şi două sesiuni de antrenamente în fiecare zi. Am luat şi eu toate datele, iar în ultimele trei luni de zile, această echipă a avut doar patru zile cu antrenamente duble. Mi se pare incredibil, nu se poate, nu ai cum aşa ceva.

Nu vreau să mai vorbesc, nu vreau să mă înţelegeţi greşit, nu vreau să acuz pe nimeni, este un coleg de-ai mei, un antrenor care a făcut performanţă, dar fiecare are modul lui de lucru.

El dădea o zi liberă la mijlocul săptămânii, eu nu sunt adeptul zilei libere din mijlocul săptămânii şi trebuie să înţeleagă acum şi jucătorii mei. Trebuie să revină la ritmul cu care sunt obişnuiţi jucătorii români, trebuie să aibă un ciclu de 6-7 zile de antrenamente" , a spus Marius Şumudică.

U Craiova - Rapid 1-1

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în etapa a opta din Superligă. 

Rapid a înscris prima la Craiova, prin fundaşul Braun, în minutul 17, care a primit o pasă de la Petrila. În minutul 30, Săpunaru l-a faultat pe Koljic în careu, iar Istvan Kovacs a dictat penalty. Alexandru Mitriţă a transformat şi a adus egalarea. 

Repriza secundă a fost săracă în faze de poartă. Meciul a fost oprit în minutul 79, după ce un spectator a avut probleme medicale, ambulanţa a intrat pe teren, iar suporterul respectiv a fost urcat în maşină şi transportat la spital.

Partida s-a reluat după cinci minute, însă niciuna dintre echipe nu a mai putut înscrie. S-a încheiat 1-1, iar Craiova a urcat pe primul loc în clasament, cu 15 puncte. Rapid are 9 puncte şi este pe locul 8.

  • U CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Grego Sierra, Bancu – Oshima, Căpăţînă (Screciu 88) – Baiaram (A. Ivan 65), Al. Mitriţă, Carlos Mora (D. Barbu 88) – Koljic (Bană 65). ANTRENOR: Constantin Gâlcă
  • RAPID: Siegrist – C. Manea, Săpunaru (Micovschi 69), Paşcanu, Braun (Borza 80) – Gojkovic, Oaidă – R. Pop (Cr. Ignat 69), Hasani (Papeau 74), Petrila – Burmaz. ANTRENOR: Marius Şumudică

Afla mai multe despre: neil lennonsumudica 

viewscnt
Articole similare