You are here:

BREAKING | Răsturnare de situaţie în cazul lui Boupendza la Rapid! Informaţii de ultim moment

BREAKING | Răsturnare de situaţie în cazul lui Boupendza la Rapid! Informaţii de ultim moment

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat că Marius Şumudică îl va putea folosi în meciurile oficiale pe atacantul care a semnat cu giuleştenii la jumătatea lunii trecute, Aaron Boupendza.

UPDATE 14:12 - Răsturnare de situaţie. Din informaţiile Orange Sport, Rapid nu îl poate folosi, încă, pe Aaron Boupendza. În ciuda faptului că a obţinut cartea verde din partea FIFA, Boupendza nu poate, încă, să joace pentru Rapid. Se aşteaptă eliberarea permisului de muncă, un proces de durată, se pare. În aceeaşi situaţie este şi Clinton N'Jie, celelalt transfer-vedetă făcut de Rapid în mandatul lui Marius Şumudică.


"Veste excelentă.

În această dimineaţă, am primit de la FIFA decizia favorabilă privind legitimarea lui Aaron Boupendza!" , a fost mesajul postat de Rapid pe reţele de socializare.

Cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Aaron Boupendza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Aaron Boupendza, în vârstă de 28 de ani, a jucat ultima oară în MLS, la Cincinnati, în stagiunea precedentă, unde a marcat de nouă ori în 35 de meciuri.

De-a lungul carierei, Boupendza a mai evoluat la Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours FC, Fairense, Hatayspor, Al Arabi, Al Shabab şi Cincinnati.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare