You are here:

Şumudică, debut cu dreptul la CFR: ”Îmi era dor ca suporterii să-mi scandeze numele. Le mulţumesc! Sunt fanii mei” Ce transferuri pregăteşte CFR Cluj: ”Nu vreau să dăm salarii exorbitante”

 Şumudică, debut cu dreptul la CFR: ”Îmi era dor ca suporterii să-mi scandeze numele. Le mulţumesc! Sunt fanii mei” Ce transferuri pregăteşte CFR Cluj: ”Nu vreau să dăm salarii exorbitante”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa bosniacă Borac Banja Luka, în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru Marius Şumudică a fost un debut cu dreptul pe banca CFR-ului, dar tehnicianul spune că victoria nu este suficientă pentru calificare: „Nu este o victorie suficientă pentru calificare. În fotbal se poate întâmpla orice. Suporterii vor pune presiune. Trebuie să jucăm inteligent.” a declarat Şumudică, după meci.

”Am strigat de 5 ori de pe margine să închidă jocul că mai e un 1 minut. Dacă intram cu 2-0 la pauză, marcam mai mult în a doua repriză. Am jucat un fotbal frumos. Lipseşte ritmul de joc, se vede. Am venit la un club care este învâţat cu victorii, cu trofee. A fost presiune mare asupra mea. Asupra jucătorilor nu pentru că ei au în ADN jocurile acestea cu mare miză. Sperăm să nu mai facem greşeli. Este important că jucătorii şi-au dorit foarte mult” a mai spus Şumudică, pentru Look Sport.

Tehnicianul din Gruia a vorbit apoi la conferinţa de presă: Sunt circumspect înainte de orice partidă. În fotbal nu mai sunt echipe mici. Cred că ne-am culcat pe o ureche la scorul de 2-0. Nu e normal să iei gol la ultima fază de joc. Am avut multe ocazii, nu-mi aduc aminte când CFR a avut atâtea ocazii în Cupele Europene. Îmi pare rău că diferenţa de scor nu a fost mai categorică.

N-am realizat nimic. Ok, am câştigat, iar acest gol în deplasare nu prea mai contează. Trebuie să fii pregătit, pentru că între cele două manşe ne aşteaptă un meci extraordinar de greu, cel cu Universitatea Craiova. Nu va fi uşor să-i recuperez pe jucători, să-i fac să uite entuziasmul, care este uman şi care se înfiripă în subconştientul jucătorului. Va trebui să facem tot ceea ce ţine de noi să-i ţinem cu picioarele pe pământ.

Sper ca accidentarea lui Susic să nu fie serioasă. Le mulţumesc fanilor pentru primirea făcută şi mie în special. Mi-era dor să-mi aud numele scandat de suporteri. Le transmit că-i iubesc, sunt fanii mei, tot timpul voi face tot ce ţine de mine să-i mulţumesc.”

Antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre transferuri. A negat zvonurile potrivit cărora CFR va aduce un atacant polonez, dar a confirmat sosirea lui Fofana, fost jucător la Guingamp: ”Sperăm să găsim un atacant pe care să nu-l permitem. Nu e uşor să aduci jucători în Europa de Est şi să plătim sume exorbitante. Nu vreau să rup vestiarul. Am un vestiar unit, unul pe care îl respect şi care a înţeles ce vreau de la ei. Nu aduc un jucător care să câştige salarii exorbitante. Nu ştiu despre ce polonez vorbiţi. Nu este adevărat, am citit şi ei. Eu nu ştiu nimic, am vorbit şi cu preşedintele clubului. Singurul jucător pe care îl vom legitima este un mijlocaş din Franţa, Fofana, care a trecut testele medicale azi.” a spus Marius Şumudică, la conferinţa de presă de după meci.

Pentru CFR Cluj au marcat Omrani "11, Deac '28 şi Sigurjonsson '60, în timp ce pentru Borac a înscris Moraitis '45+1.

CFR Cluj a evoluat în formula: Arlauskis - Susic (Manea '79), Bouhenna, Cestor, Camora - Sigurjonsson, Rodriguez - Costache (Chipciu '61), Deac, Păun (Petrila '67) - Omrani (Debeljuh '67). Antrenor: Marius Şumudică

Returul este programat la 13 iulie, de la ora 21.00.

Afla mai multe despre: şumudică 

viewscnt
Articole similare