Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică distruge unul dintre cluburile de tradiţie din România: "N-am mai văzut o echipă atât de slabă"

Şumudică distruge unul dintre cluburile de tradiţie din România: "N-am mai văzut o echipă atât de slabă"

Fotbal intern

Comentarii

Meciurile din Liga I se văd şi-n Turcia, iar Marius Şumudică e surprins de parcursul slab din campionat al dinamoviştilor, care au cinci meciuri consecutive fără victorie.

"Dinamo arată rău de tot. De fapt, nu arată rău, arată foarte rău. Una dintre cele mai slabe prestaţii din ultimii 10 ani. N-am văzut în viaţa mea o echipă atât de slabă la Dinamo. Toată lumea arunca vina pe Contra.

Eu stau şi mă gândesc, un antrenor când vine la o echipă, dacă nu merge ceva, începe şi dă vina pe cel care a fost înainte. Dacă are rezultate, se laudă că ce mare performanţă a făcut el. Nu e normal. Asumă-ţi tot în momentul în care vii şi semnezi contractul. Nu-ţi poţi asuma că pierzi un meci? O arunci pe ăla din spate?" , a declarat Marius Şumudică.

Dinamo a avut o săptămână de coşmar în Liga I. Imediat după venirea lui Miriuţă pe banca tehnică, alb-roşii au pierdut marele derby cu FCSB, 0-1, apoi au pierdut, surprinzător, pe propriul teren, 2-3, cu Concordia Chiajna, iar totul a culminat cu remiza din etapa a 13-a, 1-1, cu Astra.

Afla mai multe despre: dinamovasile miriutamarius sumudicaastrafcsbsteaualiga 1concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare