Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, extrem de supărat după ce Kayserispor a pierdut cu Bursaspor. A început să-şi critice jucătorii

Şumudică, extrem de supărat după ce Kayserispor a pierdut cu Bursaspor. A început să-şi critice jucătorii

Stranieri

Comentarii

Kayserispor continuă forma slabă din acest an. Echipa antrenată de Marius Şumudică a pierdut cu 1-0 pe terenul lui Bursaspor, lucru care l-a enervat pe antrenorul român. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Stancu.

Kayserispor nu reuşeşte să se ridice la nivelul formei pe care a arătat-o în prima parte a campionatului. Jucătorii antrenaţi de Marius Şumudică au pierdut cu 1-0 pe terenul lui Bursaspor şi se îndepărtează de locurile care duc în cupele europene. Golul victoriei a fost înscris de Bogdan Stancu, în minutul 76.

La final, Şumudică s-a declarat supărat pe jucătorii săi. Antrenorul lui Kayserispor spune că unii jucători sunt mulţumiţi de locul în clasament şi nu mai arată determinare. Drept urmare, îi ameninţă că vor ajunge rezerve:

”Am făcut cel mai prost meci de când sunt eu aici. Dacă unii jucătorii cred că obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, greşit, obiectivul meu nu este doar să rămânem în prima ligă. Au fost jucători care  n-au jucat cu inima. Dacă vor continua aşa, îi vor trece pe bancă”, a declarat Marius Şumudică, potrivit futbolarena.com.

Silviu Lung şi Cristi Săpunaru au fost titulari la Kayserispor. În partea cealaltă, Bogdan Stancu a fost integralist, în timp ce Gicu Grozav a intrat în minutul 75.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporturciabursaspor 

viewscnt
Articole similare