You are here:

Şumudică i-a mulţumit lui Lennon după debutul la Rapid: ”Îl înţeleg. A fost primit cu ostilitate. Fără ironie!”

Şumudică i-a mulţumit lui Lennon după debutul la Rapid: ”Îl înţeleg. A fost primit cu ostilitate. Fără ironie!”

Rapid

Comentarii

Echipa bucureşteană Rapid a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-1, gruparea Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Este prima victorie a echipei Rapid în această ediţie de campionat.

Reacţia lui Şumudică după meci

Rapid a marcat prima la Iaşi, în minutul 13, dar golul lui Burmaz a fost anulat pentrui ofsaid. Portarul bucureşteniilor, Siegrist, a respins şutul lui Gheorghiţă, din minutul 22, iar Paşcanu a deschis scorul cu o lovitură de cap, în minutul 44.

În startul reprizei secunde Siegrist a respins şutul lui Kamberi, din minutul 51, pentru ca Rareş Pop să înscrie două minute mai târziu şi oaspeţii conduceau cu 2-0. Burmaz a ratat incredibil, în minutul 71, iar în minutul 78 Teixeira a înscris pentru ieşeni, cu o execuţie fabuloasă, de la distanţă.

Gazdele au prins curaj pe final, Rapid a suferit, dar a reuşit să obţină prima victorie a sezonului chiar la debutul pe banca tehnică pentru Marius Şumudică.

Marius Şumudică, antrenorul Rapidului, a vorbit despre victoria din debut şi a surprins prin discursul pe care l-a ţinut la final de meci. 

”Un teren greu, stadionul plin. Primul lucru: mulţumesc jucătorilor, este foarte important. Veneau după multe eşecuri, eu doar puteam sa lucrez la mentalul lor. Sunt şi puţin bucuros dar şi supărat, să tremuri pana în final ca puteam sa fim egalaţi.

Vreau să le mulţumesc publicului. Ţin să îi mulţumesc antrenorului Lennon, este un om care a fost primit cu ostilitate, ţin să îi mulţumesc. Fără ironie. Eu ştiu ce înseamnă un antrenor strâin.

La Iaşi e un teren greu, unde câştigi greu. Pe Săpunaru încerc să îl recuperez”, a declarat Şumudică.

În clasament Rapid este pe locul 6, cu 8 puncte, în timp ce Poli Iaşi se află pe 10, cu 7 puncte.

Afla mai multe despre: marius şumudicărapidlennon 

viewscnt
Articole similare