You are here:

Şumudică, moment de sinceritate! A recunoscut blocajul prin care trece Rapidul: ”Nu mi-e uşor nici mie, că n-am făcut şcoală de psihologie!”

Şumudică, moment de sinceritate! A recunoscut blocajul prin care trece Rapidul: ”Nu mi-e uşor nici mie, că n-am făcut şcoală de psihologie!”

Rapid

Comentarii

Echipa bucureşteană Rapid a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Unirea Slobozia, în ultimul meci al etapei a zecea din Superliga.

Şumudică a recunoscut: ”Nu mi-e uşor nici mie, că n-am făcut şcoală de psihologie!”

La Clinceni, Rapid a început foarte bine şi după ce Hromada a trimis peste poartă din careu, în primul minut, Hasani a lovit bara în minutul 2. Tot Hasani a fost aproape de gol în minutul 16, pentru ca opt minute mai târziu, Rareş Pop şă deschidă scorul din pasa lui Christensen.

Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. Gazdele au încercat poarta lui Siegrist, dar scorul a rămas neschimbat şi Rapid s-a impus cu 2-1, reuşind a doua victorie a sezonului.

  • Elevii lui Marius Şumudică se află pe poziţia a 8-a, cu 12 puncte, iar Unirea Slobozia are 11 puncte şi ocupă locul al 11-lea.

”Nu am ce să le reproşez, vom analiza, ei au marcat foarte multe goluri din faze fixe. Se întâmplă, trebuie să fim mai atenţi şi să nu mai luăm goluri la faze fixe. Nu se poate să primim gol meci de meci, nu se poate!

Tot timpul trebuie să ne chinuim să revenim, dar asta m-a bucurat, la 1-1 am pus presiune şi până la urmă am marcat, am mai avut ocazii de gol. Spre final apare şi această problemă în care vrei să conservi rezultatul. Dacă în ultimele 13 partide, noi câştigăm astăzi abia a doua partidă, este foarte greu, nu e uşor. Jucătorii sunt blocaţi.

Din punctul ăsta de vedere, eu trebuie să-i deblochez şi nu mi-e uşor nici mie, că n-am făcut nici şcoală de psihologie, nu sunt nici psiholog. Probabil sunt mai apropiat de ei, dar nu ţine neapărat de mine, cred că trebuie un mental coach, adică cineva care să vorbească cu ei. Să ai atâtea ocazii de a marca şi să nu le fructifici e greu”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: marius şumudicărapidunirea slobozia 

viewscnt
Articole similare