Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică pune tunurile pe Arafat, după ce a devenit ţinta ironiilor la Gaziantep! De unde a pornit totul

Şumudică pune tunurile pe Arafat, după ce a devenit ţinta ironiilor la Gaziantep! De unde a pornit totul

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică este revoltat total din cauza protocolului sanitar din România. Antrenorul lui Gaziantepspor este scos din sărite de faptul că va trebui să stea în izolare 14 zile, după ce se termină campionatul turc, când va reveni în România.

Ţara noastră are, în prezent, cele mai multe cazuri de COVID-19 raportate din Uniunea Europeană. Astăzi au fost înregistrate peste 1.000 de îmbolnăviri cu noul coronavirus, iar autorităţile iau în calcul măsuri mult mai restrictive, ceea ce îl revoltă pe tehnicianul român.

”Să vin în România să mă izolez atât timp cât ţara de unde vin acum este cu teste sub cea ce se întâmplă în România în momentul de faţă? Am 11 teste într-o lună jumătate, mâine il fac pe al 12-lea şi sunt negativ în toate. Vin cu un avion privat. Mi-am închiriat avion privat.

Aş vrea să îi întreb şi eu pe toţi, pe domnul Arafat, pe cei care se ocupă, vreau să fac un apel şi să întreb de ce eu şi staff-ul meu care avem hârtii, avem 12 teste, suntem negativi. Să ni se facă testul când ajungem şi să ne lase la familii. Nu se poate aşa ceva!

Vin dintr-o ţară care nu are risc în momentul de faţă. Deci este inuman ceea ce se întâmplă. Da, (jucătorii) chiar râdeau de noi, râdeau şi ne luau ieri aşa în băşcălie că fiecare ba pleca în Franţa, ba în Spania, care a avut probleme, ba în Italia şi nu au niciun fel de problemă, se duc la familii.

Şi eu mă duc în România, unde sunt mai multe cazuri decât în multe ţări în momentul de faţă şi trebuie să stau izolat. Chiar râdeau de mine (jucătorii) şi spuneau: «Iar te duci în carantină? Iar te duci în izolare». Nişte lucruri aberante, pe cuvântul meu, e aberant tot cea ce se întâmplă. Este strigător la cer”, a declarat Marius Şumudică pentru AntenaSport.

Afla mai multe despre: marius sumudicaraed arafatcoronavirusromania 

viewscnt
Articole similare