Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, show la conferinţa de presă: "Dacă sunt obosit, probabil că nu m-am odihnit!". Ce a spus după ce sârbii au scris că va fi dat afară dacă nu trece de Steaua Roşie

Şumudică, show la conferinţa de presă: "Dacă sunt obosit, probabil că nu m-am odihnit!". Ce a spus după ce sârbii au scris că va fi dat afară dacă nu trece de Steaua Roşie

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică, antrenorul CFR-ului, e gândul la dubla din play-off-ul Europa League cu Steaua Roşie Belgrad. La conferinţa de presă dinaitea meciului cu Farul, tehnicianul campioanei României a spus că un prieten din Serbia i-a trimis o poza dintr-un articol în care sârbii susţineau că va fi dat afară dacă nu va trece de formaţia din ţara vecină.

Şumudică a venit destul de şifonat la conferinţa de presă şi s-a plâns de oboseală, dar a spus că vrea să se capaciteze foarte bine pentru dubla care o poate duce pe CFR Cluj în grupele Europa League. Campioana României e deja calificată în grupele Conference League, dar Şumudică speră la mai mult şi vrea să-i contrazică pe jurnaliştii sârbi care au scris că va fi dat afară dacă nu trece de Steaua Roşie.

"Dacă sunt obosit probabil că nu m-am odihnit. Dacă veneam fresh, gelat, fardat probabil m-aş fi odihnit. Nu am reuşit să mă odihnesc. Asta nu înseamnă că nu voi fi concentrat şi nu voi fi în continuare acelaşi Şumudică, care am fost până acum, şi care eu cred că totuşi am realizat ceva la CFR Cluj şi mă gândesc aici la câţiva jucători care... Mă uit la un Petrila care văd că e în creştere de la zi la zi.

Mi-a trmis un prieten din Serbia o poză în care spuneau că dacă nu câştig această dublă voi fi demis. Vreau să mă capacitez şi să mă focusez la următoarele zile în care jucăm 4 meciuri extrem de importante. Plus la două zile după aceea meciul cu FCSB după dubla cu Steaua Roşie. După care probabil vine acea întrerupere se va trage o linie şi vom vedea unde suntem şi cee ace am realizat.

Eu cred că până acum noi suntem în grafic din toate punctele de vedere. Fiindcă e greu să ajungi în Champions League. În momentul când am venit la CFR eu am semnat un contract pe care doresc să îl respect", a spus Marius Şumudică, la conferinţa de presă.

CFR Cluj va juca o dublă de calificare în grupele Europa League împotriva sârbilor de la Steaua Roşie, care în ultimii ani a jucat de două ori în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: marius sumudicaconferinta de presasteaua rosiecfr cluj 

viewscnt
Articole similare