You are here:

Şumudică, spumos la prima conferinţă de presă a Rapidului: ”I-am cerut domnului Şucu să mă plimb prin casa lui. E ca un muzeu!”

Şumudică, spumos la prima conferinţă de presă a Rapidului: ”I-am cerut domnului Şucu să mă plimb prin casa lui. E ca un muzeu!”

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului.

Şumudică, gluma zilei la Rapid

Marius Şumudică (53 de ani) a fost prezentat oficial la Rapid, într-o conferinţă de presă.

Întrebat ce i-a cerut lui Dan Şucu în momentul semnării contractului, Şumudică ă răspuns în stilul său caracteristic. 

„I-am cerut un singur lucru domnului Şucu. Să mă plimb prin curtea casei dânsului. M-am plimbat puţin prin curtea domnului Şucu şi am realizat că e cea mai frumoasă casă. Atât i-am cerut, să mă plimb puţin prin curtea casei lui. Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu. A fost ca o glumă.

Profesional, i-am cerut doar încredere domnului Şucu. M-a surprins cu o întrebare. Care sunt temerile mele în momentul în care aş veni la Rapid? Eu nu am mai auzit asta. Practic, de aceea am închis negocierea în 5 minute. N-am avut nicio temere, că altfel nu mai eram aici”, a declarat Marius Şumudică.

Antrenorul a semnat un contract valabil doi ani cu Rapid şi va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro.

  • Primul meci cu Marius Şumudică pe bancă se va disputa vineri seara, de la ora 22:00, la Iaşi, atunci când Rapid caută să “spargă gheaţa” cu prima victorie a sezonului, împotriva Politehnicii.

Ca antrenor, pe lângă experienţa de pe banca Rapidului, din sezonul 2010/2011, când i-a condus pe giuleşteni în 29 de etape, Marius Şumudică a mai antrenat la Astra Giurgiu, alături de care a şi ridicat trofeul de campion, Farul Constanţa, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, CFR Cluj, dar şi formaţii din străinatate, ca Al Shabab, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, Malatyaspor sau Al Raed.

Afla mai multe despre: marius şumudicărapiddan şucu 

viewscnt
Articole similare