You are here:

Şumudică, transfer de ultimă oră! Rizespor a găsit atacantul pe care îl căuta

Şumudică, transfer de ultimă oră! Rizespor a găsit atacantul pe care îl căuta
Comentarii

Noua formaţie a lui Marius Şumudică l-a transferat pe Alexander Soderlund, un atacant care evoluează şi pentru naţionala Norvegiei.

În căutare de soluţii pentru a salva echipa de la retrogradare, Marius Şumudică l-a transferat pe atacantul norvegian, Alexander Soderlund (33 de ani). Vârful cu 32 de selecţii şi 2 goluri pentru echipa naţională a ţării sale a semnat un contract până la finalul sezonului.

Ultima dată la Hacken, în Suedia, Soderlund şi-a petrecut o mare parte din carieră în Norvegia, dar a bifat şi experienţe în Italia sau la Saint Etienne în Franţa. Pentru gruparea din Ligue 1, ”Alpen” a marcat trei goluri în 43 de partide.

În experienţa bifată la Hacken, în 2020, Alexander Soderlund a punctat de opt ori în 27 de meciuri. Cea mai bună perioadă a carierei sale a petrecut-o la Rosenborg, acolo unde a marcat 78 de goluri în cinci sezoane.

Şumudică mai are la dispoziţie şi alţi atacanţi în lot. Francezul vedetă, Loic Remy este accidentat. Tot la Rize evoluează Braian Samudio, Aminu Umar (cel mai scump jucător din istoria clubului), Milan Skoda (cel mai bun marcator al echipei) şi Fernando Andrade, un brazilian împrumutat de la FC Porto.

Afla mai multe despre: şumudicăalexander soderlund 

viewscnt
Articole similare