Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt agitat pentru că vreau să câştig". Gică Hagi, supărat foc pe fotbalişti după înfrângerea cu Hermannstadt! VIDEO

"Sunt agitat pentru că vreau să câştig". Gică Hagi, supărat foc pe fotbalişti după înfrângerea cu Hermannstadt! VIDEO

Superliga

Comentarii

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi a dat vina pe greşeli şi pe atacanţi pentru înfrângerea cu Hermannstadt, scor 2-0, de la Sibiu.

"Normal că sunt supărat, pentru că am venit să luăm puncte. A venit acel gol, sunt puternici la fazele fixe. A venit acea greşeală apoi din careu, dar sunt dezamăgit pentru că în atac nu am produs pericol. Gabi Iancu a fost accidentat, ca De Nooijer, dar ceilalţi sunt valoroşi şi trebuiau să facă diferenţa. 75 de minute am condus ritmul jocului, am pasat, am construit, dar nu am dat gol. Eu nu am văzut relaxare, dar în ultimii 30 de metri nu am avut atacanţi. Sunt agitat pentru că vreau să câştig", a declarat Gică Hagi, după înfrângerea cu Hermannstadt. 

VIDEO | Hermannstadt - Viitorul 2-0

FC Hermannstadt a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC Viitorul, în etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I. Sibienii se îndepărtează în urma acestui rezultat de locurile "fierbinţi" ale play-out-ului.

Clasamentul play-out-ului este următorul: FC Viitorul – 42 de puncte (12 jocuri), Academica Clinceni – 32 de puncte (12), FC Voluntari – 31 de puncte (11), Hermannstadt – 31 de puncte (10), Sepsi Sfântu Gheorghe – 28 de puncte (11), Poli Iaşi – 23 de puncte (11), Dinamo – 21 de puncte (7), Chindia Târgovişte – 20 de puncte (10).

 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare