Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt cei mai uşor de luat". Florin Gardoş a spus ce jucători poate transfera FCSB cu uşurinţă: "Înlocuitor excelent pentru Coman" | EXCLUSIV

"Sunt cei mai uşor de luat". Florin Gardoş a spus ce jucători poate transfera FCSB cu uşurinţă: "Înlocuitor excelent pentru Coman" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Florin Gardoş a vorbit despre lista de transferuri anunţată de Gigi Becali, după meciul cu Universitatea Craiova (2-0, pe Arena Naţională), şi a spus care sunt cei mai uşor de luat fotbalişti, după numele pronunţate de patronul "roş-albaştrilor".

Dacă ia titlul în Superligă, trofeu la care este mare favorită, Gigi Becali are planuri mari pentru FCSB, echipă pe care vrea să o ducă în grupele Ligii Campionilor. Omul de afaceri are o listă de transferuri fabuloasă, însă Florin Gardoş nu crede că Gigi Becali îşi va atinge toate ţintele.

Florin Gardoş taie un nume de pe lista fabuloasă de transferuri a lui Gigi Becali: "Mi-e greu să cred"

Nume precum Denis Alibec, Louis Munteanu, Alexandru Mitriţă sau Philip Otele au fost pronunţate de Gigi Becali, care şi-a dezvăluit ambiţiile de pe lista de transferuri pentru vara lui 2024. Florin Gardoş a spus că, în opinia sa, Alibec şi Louis Munteanu sunt cei mai uşor de luat fotbalişti de pe această listă.

În privinţa lui Mitriţă, Florin Gardoş nu crede că Gigi Becali l-ar putea convinge pe fotbalistul Craiovei să spună "da". Totuşi, fostul fundaş central campion cu "roş-albaştri" crede că Alexandru Mitriţă ar fi un înlocuitor perfect pentru Florinel Coman, care este aşteptat să plece de la echipă în vară.

"Alibec şi Louis Munteau sunt cei mai uşor de luat. La Mitriţa mi-e greu să cred... Se simte foarte bine la Craiova, e şi finul patronului, e cu totul altă relaţie şi a lăsat New York-ul pentru Craiova, e ataşat sufleteşte de ce se întâmplă la Craiova. D-asta mi-e greu să cred că ar putea să fie, ar fi un înlocuitor excelent pentru Coman dacă s-ar întâmpla.

Şi-ar fi dorit ceva, un atacant mai apropiat de Munteanu sau Alibec, mai tehnic", a spus Florin Gardoş, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin gardostransferuridenis alibeclouis munteanufcsb 

viewscnt
Articole similare