Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt dezamăgit". Daniel Opriţa l-a luat în colimator pe arbitru după meci: "Să-mi explice!"

"Sunt dezamăgit". Daniel Opriţa l-a luat în colimator pe arbitru după meci: "Să-mi explice!"

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa (40 de ani), antrenorul Stelei, a reacţionat la finalul meciului pierdut de echipa sa, scor 0-1 în deplasare, cu U Cluj, în play-off-ul Ligii 2.

"Sunt dezamăgit". Daniel Opriţa l-a luat în colimator pe arbitru după meci: "Să-mi explice!"

Steaua a pierdut cu 1-0 în faţa lui U Cluj, în deplasare, în play-off-ul Ligii 2, un meci în care, în repriza a doua, a avut mai multe ocazii de a marca. La finalul partidei, Daniel Opriţa s-a declarat dezamăgit că "militarii" n-au reuşit să plece cu măcar un punct de la Cluj.

"Sunt dezamăgit că nu am reuşit să plecăm cu cel puţin un punct, pentru că îl merităm. Am fost echipa care, cel puţin a doua repriză, am controlat de la un cap la altul. Am încercat să jucăm fotbal, am avut şi ghinion contra unei echipe care s-a apărat.

Să se bucure, e normal, au luat 3 puncte, dar câteodată mai bine pierzi un joc aşa cum l-am pierdut noi decât să îl câştig cum au câştigat ei", a spus Daniel Opriţa, la finalul meciului.

Opriţa s-a legat de arbitraj la finalul meciului pierdut contra lui U Cluj: "Un fault care (n.r. - la Chipirliu), după părerea mea, care nu s a acordat nici galben. Domnul arbitru să îmi explice şi mie cum de la 2 metri, era foarte bine poziţionat, îmi spune că a greşit. A uitat să scoată un cartonaş care era clar spre roşu, pentru că jucătorul nu ştiu cât timp o să stea. Cu sânge, a arătat, i s-a umflat glezna. Un fault dur care l-a scos pe Chipirliu din joc pentru mai multe meciuri", a spus Daniel Opriţa.

U Cluj - Steaua 1-0, în play-off-ul Ligii 2

Universitatea Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 2.

A marcat Haită, în minutul 10.

În aceeaşi etapă, Concordia Chiajna a învins cu 1-0 Unirea Slobozia şi Petrolul a remizat cu Hermannstadt, scor 0-0, partide disputate miercuri.

Clasament: 1. Petrolul – 51 de puncte, 2. Hermannstadt – 48, 3. Universitatea Cluj – 47, 4. CSA Steaua – 41, 5. Concordia – 40, 6. Unirea Slobozia - 34

Afla mai multe despre: daniel opritasteauareactieliga 2u cluj 

viewscnt
Articole similare